Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Môže mať človek problémy so zdravím, keď mu niekto chýba?

Príspevok v téme: Môže mať človek problémy so zdravím, keď mu niekto chýba?
Elelenka

Mám takú otázku, na ktorú mi ani Google nevie uspokojivo odpovedať:
Je možné, že keď mi niekto strašne moc chýba, aby ma bolela celý deň hlava aj po 3 tabletkách, aby som zvracala a cítila sa absolútne vyčerpaná?
Doktorka mi povedala, že som v poriadku celkom zdravá, že to len treba vyležať. Ale nepomohlo mi to ani vyležať.
Dúfam, že ma tu teraz nezačnete osočovať, že som hlúpa a pod. Len ma to zaujíma, či jednoducho môže mať absencia niekoho prítomnosti takýto dopad na mňa.

Guga12

Viem, že v škôlke, keď som bola vo veľkej skupine, a pribudli k nám v septembri nové malé deti, tak ochorelo to, ktoré najviac plakalo za maminkou.
Keď som začala chodiť do školy, a zrazu tam boli neznámi ľudia, zo začiatku som veľa plakala a aj som ochorela, lebo mi chýbali kamarátky zo škôlky. Teraz, keď mám kamarátky, nebývam často chorá. Ak Ti niekto chýba, tak mu napíš, alebo mu zavolaj. Keď sa nedá, stretni sa s niekým iným a neostávaj sama.

zuerbod

Jasne, moze. Aj nasmu trollovi dobreuzakovi chybaju dobre vztahy v rodine, kamarati a priatelka a vsetci vidime, ako sa to prejavuje.

Ananaska

Jasne že ano, ved všetko je v hlave..psychika pracuje na plne obratky, potom trpi celé telo..Ja viem o čom hovorim...
Musiš to zo seba dostať, čim dlhšie ma človek niečo v sebe, tým horšie následky prídu..

ahjajjaj

ahoj alelenka. Áno, môže. Fyzické choroby majú omnoho viac psychických súvislostí, akoby si ľudia mysleli.