Mám takú otázku, na ktorú mi ani Google nevie uspokojivo odpovedať:
Je možné, že keď mi niekto strašne moc chýba, aby ma bolela celý deň hlava aj po 3 tabletkách, aby som zvracala a cítila sa absolútne vyčerpaná?
Doktorka mi povedala, že som v poriadku celkom zdravá, že to len treba vyležať. Ale nepomohlo mi to ani vyležať.
Dúfam, že ma tu teraz nezačnete osočovať, že som hlúpa a pod. Len ma to zaujíma, či jednoducho môže mať absencia niekoho prítomnosti takýto dopad na mňa.
Môže mať človek problémy so zdravím, keď mu niekto chýba?
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Viem, že v škôlke, keď som bola vo veľkej skupine, a pribudli k nám v septembri nové malé deti, tak ochorelo to, ktoré najviac plakalo za maminkou.
Keď som začala chodiť do školy, a zrazu tam boli neznámi ľudia, zo začiatku som veľa plakala a aj som ochorela, lebo mi chýbali kamarátky zo škôlky. Teraz, keď mám kamarátky, nebývam často chorá. Ak Ti niekto chýba, tak mu napíš, alebo mu zavolaj. Keď sa nedá, stretni sa s niekým iným a neostávaj sama.
moze, ale teba hlava z toho neboli a grcala si z tabletiek
Jasne, moze. Aj nasmu trollovi dobreuzakovi chybaju dobre vztahy v rodine, kamarati a priatelka a vsetci vidime, ako sa to prejavuje.
Jasne že ano, ved všetko je v hlave..psychika pracuje na plne obratky, potom trpi celé telo..Ja viem o čom hovorim...
Musiš to zo seba dostať, čim dlhšie ma človek niečo v sebe, tým horšie následky prídu..
ahoj alelenka. Áno, môže. Fyzické choroby majú omnoho viac psychických súvislostí, akoby si ľudia mysleli.
Nie. Smer psychiater.
Na bolesti hlavy pomáha niečo sladké a spánok. Ak ti niekto chýba, tak choď za ním.