Ludia pracujuci v zahranici

lenka1806

Nadavas, ze niekto pracuje za 400 a nevykasle sa na to. Ty robis za 200 a nevykasles sa na to. Ved chod na Aljasku do rybacej fabriky. Budes mat 2000. Aspon budes moct dokazat - vyvratit tvoju teoriu o zlatokopkach. Ale ty budes radsej tu oxidovat a nadavat na vsetko a na vsetkych. Pritom ty sam si aky?

A su ludia, co sa z Nemecka vratili spat, lebo mali viacero vyhrad. Nikdy nic nie je len biele a cierne. Ale o tom mozem diskutovat s clovekom, co nie je zadebneny.

bad job chlapce

lenka1806

Odvadzas pozornost od temy. Pisali sme si, ze si spravil usudok na zaklade kratuckeho vyletu, kde si sa kvoli neznalosti jazykov asi ani s nikym nerozpraval. Nevies, nepoznas, nemas skusenost ale samozrejme hned vsetko vies.
Preco teraz nebrigadujes v zahranici ako skoro vsetci vysokoskolaci. Mozes ist aj do USA, Australie, Kanady. Ale radsej budes za par eur robit tu a nadavat na internete.
A este doplnim, ze naozaj vsade nie je lepsie ako v SR. Len to by si musel mat rozhlad, aby si to videl.

lenka1806

Prepac, ale ty budes talent. Nevies nemecky, anglictinu nespominas, bol si v Nemecku par dni na vylete, ale vies ako to funguje. good job chlapce

LuciaUK

samorozhovor otázku som pochopila, ja nechodím nadávať na slovenské fóra. V čom konkrétne som nadávala na slovákov? Prečo vytváraš FAKE tému? Zbytočne ľudí dráždiš aby na seba útočili.

LuciaUK

Ja som 6-ty rok v Anglicku, pracovala som na zaciatku v pizzerii s arabmi. Aj ten arab sa ku mne spraval lepsie ako slovensky manazer. Neexistuje aby na vas niekto krical, nadaval, ako to je dobrym zvykom na slovensku. Zarobok v tej pizzerii 1600 libier, ked som mala nadcasy, zarobila som viac, plus tringelty. Pohodova, rodinna atmosfera v praci, ludia mili, usmievavi. Nenapadajte ludi ktori odisli pracoval von, nemali na vyber. Ked chceli prezit, nic ine im nezostavalo. Zo slovenska nas vyhnala situacia na trhu prace, platy, mizive vyhliadky do buducnosti, korupcia. Problemy su viac-menej v kazdej krajine, ale Slovensko je stratene a neverim, ze by sa niekedy nieco zmenilo.

lenka1806

Par dni bola asi iba dovolenka. Preco sa tam neprestahujes? Ci nevies cudzi jazyk? Väcsina studentov cele leto maka v zahranici. Preco si zostal tu? Mozno by si si nasiel i priatelku Nemku.