Este stale nikoho nemam

virus

Hlavne sa nevyspi s každým na prvom rande, pretože existujú smrteľné prenosné choroby, nauč sa rozpoznávať ich príznaky.

Tutenstein_xD

Milá zakladateľka témy. Z toho si vôbec nič nerob, že ešte nemáš frajera. Máš len 16 rokov a máš ešte naozaj kopu času. Aj keby si mala prvého frajera v 18,19,22 rokoch, tak si vôbec nič nezameškala.
Viem, že ty to berieš teraz inak, pretože ako píšeš, skoro každá nejakého má, ale to neznamená, že ho musíš mať aj ty.

Radšej si počkaj na niekoho, kto príde do tvojho života znenazdania, ako keby si ho mala hľadať na silu. Netreba nič siliť, pretože takýmto spôsobom si ku sebe privodíš človeka s ktorým nebudeš šťastná a nebudete spolu vychádzať. Nechaj tomu voľný priebeh :)

ahjajjaj

právo myslieť na chalanov má každý. :-)) Aj tí inak orientovaní. :-))
Nie každý sa pohybuje v takej spoločnosti, že by sa zoznámil, a nie všetci chalani sú zameraní na balenie báb, preto sa stáva, že niektoré dievča nikoho nemá, a aj v partii sa pravidelne stretáva aj s chalanmi, ktorí nikoho nemajú, a aj keď vidia, že je pekná a tak, neriešia vzťahy, ale radšej futbal, počítačové hry, šport.
Sú proste uzavretí chalani, ktorí, aj keď sa im niektoré dievča páči, nič nerobia preto, aby nadviazali vzťah. Takže preto sú osamelí ľudia bez vzťahu na oboch stranách a pritom tu nejde ani o vek, ale o ten pocit. Ľudia, ktorí sa cítia byť osamelí, a chcú to zmeniť, by sa mali viac venovať aktivitám, kde sú v spoločnosti, napr. dobrovoľnícka činnosť a pod. a trénovať komunikatívnosť. Keď sa oťukajú v spoločnosti ľudí a v komunikácii, ľahšie sa im nadviažu vzťahy aj s druhým pohlavím.

haAha

To by si sa čudoval na čo myslia 16-ročné. :-) Súhlasím že každá žena si vie nájsť chlapa, asi vyplakáva že nemá vyšportovaného 20 ročného milionára.