Kde som urobila chybu?

Príspevok v téme: Kde som urobila chybu?
mojavina12345

Kde som urobila chybu? Po vysokej skole som si zacala hladat pracu ale nedarilo sa mi.Mala som priatela, sla byvat k nemu, chodila som zatial na abdolvenst.prax.Po skonceni vsak s robotou zase nic.Kamoska bola v zahranici, vraj dobre zarobia.Zacala som presviedcat priatela aby sme sli aj my.Lenze on mal dobru pracu, takisto podnajom s kamosmi na rok, no nemohol len tak odist.Musel by si najst nahradu a to im nechcel urobit.Nakoniec mi nasla jedna znama robotu, sice vo vyrobe ale nasla.Zobrala som to lebo doma mi uz sibalo Dufala som ze uz bude dobre ze uz bude pokoj.Lenze priatel dal vypoved a povedal ze ideme za hranice.Ja som si v praci zvykla, nechcela som uz nikam.No koncil aj najom, jeden si kupil byt, druhy kamos siel k holke, treti zase k tomu co kupil byt.Ja som netusila co dalej.Ci ist do zahranicia, alebo ostat ked uz mam robotu.Ale co, ostat? , plat minimalka, kde budem byvat, mamina nespokojnost s tym ze robim len vo vyrobe a skysnem tam naveky, dalej priatel by bol v zahranici zrejme by siel aj sam, takze pocit ze ja som tam chcela ist a on nie a zrazu je tam, plus ze ma plat, a ja mam mininalku, nemala som ani kamaratky, kamosov lebo oni chodili na drahe drinky a ja s minimalky tazko.Takze ani kamosi.Nic.Rozhodni sa? V praci som ani nemala moc kamaratov a tak len praca a samota.Sestru som chodila navstevovat do CR, lenze ta mala vzdy nove oblecenie saty a tak.Pritom vyplatu nemala az tak dobru.Mala priatela ten jej kupil.Takze ja som sa pri nej citila hlupo.Takze taka sama na svete.Odisla som predsa len s priatelom, lenze bolo peklo Na ubytovni bolo kopec zien, priatel si uzival, mna bolelo srdce , mala som ho rada, on mna asi az tak nie Stale hulil uzival si na mna vacsinou nadaval ze sa mu nepaci to a tamto.Proste takmer nic.Praca bola len docasna a citila som aj rozchod.Vsetko dopadlo zle, v praci poslednu dobu uz boli intrigy urazali ma zeny a nedalo sa to znasat s priatelom tiez zle iba bolest Nakoniec som ostala sama bez roboty aj vztahu kamosov Nezvladala som tuto situaciu Uz je lepsie ale kde som urobila chybu a nacom sa poucit? Ako zvladat, to mam drogovat , pit ako to riesili kamosky?Aby im bolo dobre v zivote?Aby sa netrapili.

pracaanka

Za takým mužom smútiť nemusíš, nestál za to a Ty máš na viac. Musíš sa pozbierať. Koľko máš rokov ak smiem vedieť? A teraz si kde? V zahraničí alebo na Slovensku? Vieš koniec je vždy začiatok niečoho nového, neurobila si žiadnu chybu, milovala si ho a on si to nevážil. Ja som tiež jedného milovala bola by som pre neho urobila všetko, boli sme spolu skoro 5 rokov. Po rozchode som zistila, že ma podvádzal kade chodil. Ja som bola slepá a zamilovaná takže som si nič nevšimla. Nikdy mi nič nekúpil, ani na Vianoce ani k narodeninám, nikdy nemal peniaze. To mi hovoril on, potom sa dozviem, že iné ženy pozýval na rande, keď soms ním išla ja, všetko som musela platiť. Bol neskutočne nevďačný, stále len odo mňa bral peniaze, ja som v tej dobe bola študentka, maturovala som. Čo chcem ale povedať je to, že teraz mám muža ktorý ma miluje a rozmaznáva ako nikto nikdy, dal by mi prvé aj posledné, budeme sa brať, plánujeme rodinu, spoločný život. To čo som vytrpela pri tom prvom mi Boh vynahradil na tomto súčastnom partnerovi. Tak nevešaj hlavu, nesmúť, uvidíš, že aj Ty budeš šťastná.

ahjajjaj

ahoj, človek nemusí urobiť chybu na to, aby ho postrehlo niečo zlé, čo je však začiatkom niečoho iného.
Takže si nič nevyčítaj, boli to okolnosti, nič zlé si neurobila, nebola to Tvoja chyba.... a necíť sa ani ako obeť.... nevieš ešte, čo pre Teba život chystá...
A tú prácu v zahraničí využi vo svoj prospech. Napíš do životopisu ako čosi maximálne honosné, kde si nadobudla nové skúsenosti a samozrejme Ti to pomohlo aj jazykovo....či nie?
A začni znova. Ak sa človeku aj nejaký čas nedarí, po čase sa zato dariť začne.... len musíš veriť..držím palce...

slovanSR

Keď ťa podvádzal s inými, tak to nie je muž pre teba. Nájdeš si iného. Teraz máš existenčné problémy. Odíď domov k rodičom, skús si nájsť prácu, pozeraj inzeráty na profesia.sk alebo istp.sk . Odkiaľ si?