Ako si získať druhých ľudí, nových priateľov? Kdekoľvek som bola, kdekoľvek som pracovala nedokázala som si získať priateľov, nie som zlá ani namyslená, som k ľuďom milá, úprimná a napriek tomu si neviem získať ľudí, nikdy neviem o čom sa s nimi mám baviť. Potom príde nová kolegyňa a získa si ľudí. Čím to je? Čo majú druhí, čo ja nemám? Na čom by som mala popracovať? Poradíte?
Ako si získať priateľov?
na dobrovolnictvo fakt nemam cas, nemam cas ani na domace prace, upratat, navarit a vsetko toto a nie este navyse.
Co si vsimam, tak niektori ludia, co sa len usmievaju a pritakavaju, nehovoria, co si myslia, cize s nikym sa nehadaju, tak su oblubeni. Ale co z toho maju, ked nehovoria svoje nazory, len su ticho, tak neviem.
...DOBROVOĽNÍCTVO
nájdi si organizáciu, ktorá sa zaoberá tým, čo ťa baví v rámci tvojho regionu a tam nájdeš aj pravých priateľov...
Pohľadaj na nete- možností je veľa
Myslím, že je to charizmou a tým, či sa dokážete úprimne usmievať na druhych. Sám niekedy rozmýšľam prečo mi niektori ľudia sú sympatickejší ako iní, ktorí aj robia všetko možno lepsie, slušnejšie ale keď sa nedokážu tváriť úprimne tak to proste cítiť.
Ja nemam skoro ziadnych,asi 3 co si piseme cez skype,nic viac.
Priatel znamena niekto komu mozes verit byt otvoreny a sa spolahnut na neho skoro ako rodina i ked aj ta ta moze pekne zradit.
Najst si priatelov v praci nie je jednoduche a to ze pride niekto novy a je extrovert a trepe somariny co mu ostatni zeru nie je priatelstvo,to je povrchne.to iste ako ma niekto na soc siety stovky a tisice priatelov...wtf?
Kasli na to aj tak sa musis spolahnut hlavne na seba,pokecaj si,mozno zabav ale na silu to nerob,najdi si dobreho partnera a nikoho nebudes potrebovat.
Btw moja ex mala priatelov na prvom mieste,bola achopna mi klamat,zavadzat atd koli nim,x krat som jej povedal ze nechapem,opustil som ju koli tomu 2x...3x posledna sanca a nic.teraz stale mi vyplakava lebo jej “priatelky” su zadane a nemaju cas,tak ostala sama s 2 co su stare dievky ;))
niektori ludia to proste maju v sebe, ze vedia na seba strhnut pozornost, vedia si inych ludi ziskat
Nic si z toho nerob, takych ludi je vela, ktori maju taketo problemy. A zapamataj si, ze ani nie je dobre mat vela priatelov, lebo vacsinou su to falosne priatelstva.
Presne tak, autorka témy, prečo si neuviedla svoj vek?
ziadno priatelia neexistuju
Neuvadzas, kolko mas rokov a pritom to podla mna hra rolu. 90% priatelov, ktorych mam, som stretla v rozsahu stredna skola - vysoka skola. Teda od 10 do tych 22 rokov. Potom sa mi uz priatelstva nadvazovali tazko. Vacsina ludi po VS nastupi do prace, zacnu si zit vlastne zivoty. Mnohi vo vztahoch uz nemaju tolko casu na priatelov, alebo hladanie novych. A takisto, staci jedna zla skusenost ked ta niekto pekne poohovara kade-tade a uz ludia nechcu vesat druhym svoj zivot na nos. Ja som tiez opatrnejsia. Teraz mam 27 a po VS mi pribudli mozno 2 priatelky. Podla mna cim je clovek starsi, tym sa horsie zoznamuje.