Sex a vzťahy

Príspevok v téme: Sex a vzťahy
Jeffoo

Ahojte, rozhodol som sa že založím túto tému. A rád by som sa dozvedel čo pre vás znamená sex. Je to pre vás hodnota v živote, alebo ako to beriete ? Skopírujem vám niečo čo som písal do jednej témy. Je to kruté ale z môjho uhla pohľadu je to len pravda a nič iné.

Poslednú dobu si ja ovedomujem že frajerka nie je vzduch že by sa bez nej nedalo dýchať/žiť. Je smutné že veľa ľudí myslí iba na sex a popritom im uteká skutočná podstata vzťahu ktorá sa nazýva pomoc, radosť, spoločné výlety, a hlave to že sa ľúbime. Je dnes už celkom nemožné nájsť ženu ktorá má hodnoty v hlave urovnané. Skutočné hodnoty, a nie tie hodnoty ktoré ľudia a drbnutá spoločnosť urobili hodnotami. A pokiaľ si myslíte že sex je skutočná hodnota, tak ste podľa mňa len opice bez rozumu. Inak to nazvať neviem, pokiaľ ste nadržaný máte ruku. Myslím si že vaša nadržanosť nestojí za ľudský život a toto si veľa ľudí neuvedomuje.

Sex, alebo pôvodný akt na splodenie dieťaťa. Akt, aby civilizácia nezahynula. Dnes povinosť, a vec ktorá zaslepuje ľudskosť a všetky veci okolo toho. Hovorím o potratoch, o mladíckej nerozvážnosti a o tom že z pudu robíme nástroj na zabíjanie detí. Niektorí ľudia by veľmi chceli dieťa, žijú v čistej láske ale nie je im to dopriate. Miesto toho dieťa má mamička ktorá si ho nezaslúži a potratí ho. Je to veľmi smutné čo sa deje, a že sex nás ovláda. A pritom si hovoríme najinteligentnejšie tvory na našej planéte. Na jednej strane sranda na druhej strane je to veľmi smutné.

SofiaElla

Jeffo - neviem, či si vzťahovačný, ale nesúdila som ťa.
Je úplne v poriadku, ak sex nie je priorita vo vzťahu - stále neviem, prečo máš ten pocit.
Ženy nejdú na potrat, lebo zrovna v ten deň nemajú čo robiť, majú preto závažné dôvody, mnohokrát súvisiace s tým, ako sa muž vo vzťahu chová.
Tiež nechápem, prečo nezodpovední muži idú rozoberať niekde na sociálnej sieti ženský potrat, keď oni vlastne "prispeli len svojim orgazmom". Pre ženu nechutný spôsob otehotnenia, pre chlapca veľmi dôležitá téma v krčme, ako si poškrabkať ego a filozofovať v krčme, že žena by bola beštia, keby si tú jeho spermiu nechala "odsať"
Svet nie je len biely a čierny - je farebný, to je fakt. Človek má hlavne poznať sám seba, aby vedel spoznávať aj iného človeka. Určiť si priority, hodnoty a hranice. Mať rád sám seba - je absolútny základ - na to so skoro aj zabudla.

rasto212

Keď som mal frajerku, tak sex bol akoby z povinnosti. Teraz mám aktuálne chalana a sex je fajn, ale zaobišiel by som sa aj bez :) Asi som asexuál

Jeffoo

SofiaElla - Tak určite mi nejde o to dostať babu do postele, urobiť si dieťa ktoré potom zabijem. Nie už sa mi to len zle počúva. Každý máme slobodnú vôľu nech si každý robí to čo jeho srdce a rozum ráči.

A neviem na čo by ti boli moje hodnoty. Ale vieš, ja v živote hľadám podstatnejšie veci než len sex. Ten už tu veľa krát bol a sklamal som sa vieš.. Myslím si že pokiaľ si hovoríme tak inteligetnými tak by sme mali mať určite aj iné hodnoty než len sex.

A spochybňovať spoločnosť ? Nie o to mi naozaj nejde lebo vidiím že sú tú aj ľudia ktorí vedia rozmýšľať, a nerozmýšľajú tým dole. Ale srdcom.

Seex - hmm, nevyrovnaný človek hej ? Pokiaľ jedného príspevku, teda respektíve pár pismen ideš súdiť človeka ? Celkom zaujímavé povedať o niekom koho ani nepoznáš.

Len toľko.

SofiaElla

Jeffo - ono podľa toho príspevku je ťažké určiť aj tvoje hodnoty. O čo ti vlastne ide? Spochybňovať spoločnosť, morálku či ženské rozhodnutia? Ťažko sa v tebe číta, pokiaľ len niečo napíšeš s odôvodnením - nesúhlasím s tým, ako to je..
Napíš o sebe, čo ťa trápi, prečo ťa to trápi - na to sa reagovať dá.

Margitiyk_T

Pre mňa je sex niečo viac, čo dokážem mať iba s človekom, ktorého poznám a ktorého ľúbim. V žiadnom prípade by som nevedela mať len tak zo slabosti.

ahjajjaj

sex s človekom, na ktorom nám záleží vyjadruje jednak lásku k druhému a jednak radosť zo života. Aj vyjadruje aj dáva.

Seex

Prosim ta nefilozofuj. Akoze ak sa najdu dvaja co sexuju 5x denne tak su zvieratka?
Kazdy nechvsi najde takeho kto mu vyhovuje a nech neriesi inych a sex! Si nevyrovnany clovek...