Ahojte.
Idem rovno na vec.. Som už pomaly 27 ročný chalan, skončil som vysokú školu a hľadám si už prácu, snažím sa , hoci zatiaľ aj keď som bol vo firmách osobne sa spýtať sa mi zatiaľ nič nepodarilo.. ...okrem toho má život občas skúša, niekedy nemám šťastie, z času na čas mám úraz a už som aj o vlások unikol smrti a niekedy ako keby to bolo niečím zakliate alebo čo ? ...neviem čo sa to deje, ale som nešťastný, ani neviem či môj život má zmysel, keď navyše sa cítim
aj osamelý, kamaráti sa rozpŕchli, nemám už ani s kým pokecať a okrem toho som ani nemal priateľku, ani neviem ako ju zbaliť a ani neviem čo na nej platí, keď balím, tak len na zoznamke, lebo som sociofobik a zatiaľ bez úspechu.. ...som len ja sám v tomto tak mizerne? ☹️
Pocit, akoby sa mi moje životné šťastie stávalo chrbtom
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Ženy čo letia na peniaze nie sú bežné ženy, ale zlatokopky a to je samostatná kategória žien, to iste ako chlapi čo sa nechajú vydržiavat.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Vieš aké myšlienky máš, tak take veci sa ti aj v živote dejú, ak na pracovnom pohovore vyžaruje z teba neistota plachosť a vopred obavy, že to miesto nedostaneš, tak sa aj stane!!! Svoj čas venuj miesto písania neznámym babám budovaniu sebavedomia, naštuduj všetko čo nájdeš o pozitívnom myslení, vyhľadaj psychológa, ktorý ti iste poradí ako ďalej a pracuj na sebe neustále. Potom príde aj práca aj vzťah skratka všetko. Nemysli na nehody, urazy čo sa ti môže stať, lebo tým si všetko nešťastie sveta k sebe aj priťahuješ. Ak nevieš nájsť prácu v tvojom okoli skús zahraničie, ak uprednostňuješ zostať blízko domova zníž nároky, veď aj s VŠ pracujú ľudia na nižších postoch, hlavne začni niekde pracovať, držím palce.
Tak ti poviem, bro, aj v mojom pripade malo stastie tuu odvahu, aby sa mi otocilo chrbtom, ale co uz, clovek dokaze ocenit kazdy feeling, aj ten negativny, biedny a ubohy, (ved ani v Pekle nie je kazdy den oslava), aj paradoxnu krasu. Zisti najma to, od coho je u teba stastie priamo umerne a od coho nepriamo umernee, resp. na co je fixovanee a uver, ponukame najma spotrebne uvery, ze tomu tak aj je, vtedy budes happier. Cize asi tak, moj mily, mala som mileho, co sa mysi baal, pre nestastnej mysi k nam nechodieval, vzala som ho za ruku ou, tam si Divocina? Kde som? Halo? Halo?