Pocit, akoby sa mi moje životné šťastie stávalo chrbtom

Príspevok v téme: Pocit, akoby sa mi moje životné šťastie stávalo chrbtom
Neznamy_01

Ahojte.
Idem rovno na vec.. Som už pomaly 27 ročný chalan, skončil som vysokú školu a hľadám si už prácu, snažím sa , hoci zatiaľ aj keď som bol vo firmách osobne sa spýtať sa mi zatiaľ nič nepodarilo.. ...okrem toho má život občas skúša, niekedy nemám šťastie, z času na čas mám úraz a už som aj o vlások unikol smrti a niekedy ako keby to bolo niečím zakliate alebo čo ? ...neviem čo sa to deje, ale som nešťastný, ani neviem či môj život má zmysel, keď navyše sa cítim
aj osamelý, kamaráti sa rozpŕchli, nemám už ani s kým pokecať a okrem toho som ani nemal priateľku, ani neviem ako ju zbaliť a ani neviem čo na nej platí, keď balím, tak len na zoznamke, lebo som sociofobik a zatiaľ bez úspechu.. ...som len ja sám v tomto tak mizerne? ☹️

ja1171

Ženy čo letia na peniaze nie sú bežné ženy, ale zlatokopky a to je samostatná kategória žien, to iste ako chlapi čo sa nechajú vydržiavat.

ja1171

Vieš aké myšlienky máš, tak take veci sa ti aj v živote dejú, ak na pracovnom pohovore vyžaruje z teba neistota plachosť a vopred obavy, že to miesto nedostaneš, tak sa aj stane!!! Svoj čas venuj miesto písania neznámym babám budovaniu sebavedomia, naštuduj všetko čo nájdeš o pozitívnom myslení, vyhľadaj psychológa, ktorý ti iste poradí ako ďalej a pracuj na sebe neustále. Potom príde aj práca aj vzťah skratka všetko. Nemysli na nehody, urazy čo sa ti môže stať, lebo tým si všetko nešťastie sveta k sebe aj priťahuješ. Ak nevieš nájsť prácu v tvojom okoli skús zahraničie, ak uprednostňuješ zostať blízko domova zníž nároky, veď aj s VŠ pracujú ľudia na nižších postoch, hlavne začni niekde pracovať, držím palce.

MrVazka

Tak ti poviem, bro, aj v mojom pripade malo stastie tuu odvahu, aby sa mi otocilo chrbtom, ale co uz, clovek dokaze ocenit kazdy feeling, aj ten negativny, biedny a ubohy, (ved ani v Pekle nie je kazdy den oslava), aj paradoxnu krasu. Zisti najma to, od coho je u teba stastie priamo umerne a od coho nepriamo umernee, resp. na co je fixovanee a uver, ponukame najma spotrebne uvery, ze tomu tak aj je, vtedy budes happier. Cize asi tak, moj mily, mala som mileho, co sa mysi baal, pre nestastnej mysi k nam nechodieval, vzala som ho za ruku ou, tam si Divocina? Kde som? Halo? Halo?