dakujem
helikobakter je infekcne ochorenie?
DGL?
Aloe vera a hlavne DGL posilnuju steny zaludka.
pecenove testy aj krvinky mam nastastie v poriadku, len ten helikobakter..
moze sa stat, ze mam vredy alebo rakovinu? ake su priznaky?
na osteoporozu sa liecim uz druhy rok..
Zaha nie je prebytok ale nedostatok kyselin. Ked je nedostatok zaludocnych kyselin uzaver do pazeraka sa neuzavrie tesne, v zaludku bakterie nie su inhibovane(potlacene) a zacne tam kvasit. Pri kvaseni sa vytvaraju peny a tieto sa natlacia do pazeraku a palia.
Lekari to riesia neutralizaciou kyselin, lenze to problem nizkych kyselin este zhorsi a zaroven oslabi travenie, co vedie k podvyzive a napr. k osteoporoze.
mam pocit, ze sa mi to kazdym dnom zhorsuje, stale castejsie a castejsie mam bolesti.. a moja obvodna ma dovolenku.. keby som aspon docasne pila aloe vera? moze mi to pomoct?
len velmi zriedka, naposledy pred dvoma dnami a predtym asi dva mesiace
Zopar ludi, co osobne poznam sa dostalo z helikobaktera pouzivanim koloidnej striebornej vody a zinkovymi preparatmi(zinc carnosine=PepZin, alebo pravdepodobne aj ine zinkove, ako citrat, maleat, aspartat)
Mas aj prebytok kyseliny ? Pali Ta zaha ?
a no-spu beriem len ked je to ozaj nevyhnutne..
traviace tazkosti mame v rodine.. dedko zomrel na rakovinu hrubeho creva, ocko ma pravidelne kazdu zimu hemeroidy, brat mal pred dvoma rokmi helikobaktera a teraz to postihlo aj mna.. s vylucovanim mam tazkosti uz asi styri roky, ale lekarka z toho nikdy vedu nerobila.. az teraz.
stravujem sa naozaj zdravo a tiez pijem vela tekutin, ale mam pocit, ze je jedno co budem jest ked to mam v genoch