Frajer spal 21 hodín v kuse

Príspevok v téme: Frajer spal 21 hodín v kuse
Natalija

Frajer je teraz nezamestnaný, pre zdravotný problém. Nuž, bude to trvať dlhšie. A tak zostal lenivý.
Doma je už mesiac. To mi ale nevadí. Vadí mi tá lenivosť.
Máme spolu vzťah diaľkový a čo ma na ňom vytáča, že furt vyspáva.
Často mi hovorí a smeje sa, že miluje spánok a aj sa naň teší.
Bežne spáva dvanásť hodín.
No, dnes ráno mi volal a smial sa, že spal dvadsaťjeden hodín a že "je to môj rekord a normálne som si to musel aj poznačiť do denníka, keby som to nezažil inak by som tomu ani neveril"
Je ok tak dlho spať? Nemá nejakú chorobu? Hovorím mu, že však ty viac ako polovičku života prespíš a on: "ok, super, mne to vôbec nevadí, vyhovuje mi taký spôsob života"
Vraví, že na žiadne vyšetrenie nepôjde, cíti sa super a bodka.

Defcon

Jj, drogy ma tiez napadli. Autorka pise, ze maju vztah na dialku, frajer je pn, ale citi sa zdravy..... takze je moznost drogy a psychiatricke lieky bez toho zeby si to autorka vsimla.... to by potom vsetko zapadalo do seba

ahjajjaj

serino, nie je problém ísť rozospato na toaletu a potom do kuchyne napiť sa a potom späť do postele pokračovať v bohumilej činnosti.
Milá autorka. Ak téma nie je fake, možno aj frajer dačo preháňal, ale odporúčam si všímať, či nemá rozšírené zreničky alebo naopak veľmi zúžené zreničky. To majú ľudia pod vplyvom drog. Na svetlo sa zrenička zužuje. Ak je pod vplyvom drogy, nezúži sa, ostáva rozšírená. Proste zrenička nereaguje na svetelnostné podmienky, ako by mala.

Serino

To sa nepotreboval za tu dobu ani vycurat? To neverim. Odidu mu oblicky ak nebude 21 hodin prijmat tekutiny a vylucovat ich. A aj cela biochemia tela.

swistica

Pises, ze je nezamestnany pre zdravotny problem. Potom.zase uvedies, ze Ti priatel povedal, ze je zdravy. Nieco tu teda nevychadza :-)
Ak uziva lieky, moze to mat suvislost. Z psychiatrickych liekov sa na zaciatku uzivania zvykne vela spat.

ahjajjaj

Za normálnych okolností toľko človek nespí. Ktovie čo predtým robil a čo si dal. Mala som skúsenosť s blízkym členom rodiny, ktorý užíval drogy. Ten bol schopný neskutočne veľa spať a nevnímať, čo sa deje.

Defcon

Kolko ma frajer rokov? Dufam , ze nechodis s 2rocnym ....-)))
21 hodin v kuse bez predchadzajuceho spankoveho deficitu je bud zdravotny problem, alebo klamanie.

Pag

A oplatilo sa mu vstat hore na tie 3 hodinky? Este na jednu hodku by som pochopil, ale az na 3??? A co pocas tych dlhych 3 hodin do kelu robil? Nemal by tolko bdiet: sestricka, zvysime davku, pacient vela bdie! A na com fici? Skus sa obcas pozriet do jeho spajzu, ze ake prekurzory doma prechovava.

drevolub

21 hodin? preboha. toho asi zivot moc nebavi. a ake ma zdravotne problemy? nie je to spojene s tym? ja si nadavam ked spim viac ako osem :D ved to ani nemoze byt zdrave tolko spat. ale ak to vyhovuje jemu a tebe neprekaza... len teda ak si na to zvykne tak mu potom drzim vsetky palce s hladanim roboty.