365 dni v kontakte so svokrovcami

Príspevok v téme: 365 dni v kontakte so svokrovcami
Muge

Byvame vedla seba a muz tam ide kazdy den, nie na dlho, ale kazducky den. Ked ideme spolu na dovolenku aj iba na 3 noci, volaju kazdy den. Neviem ci je toto bezne a normalne. Zasa, nie su to hodinove navstevy a telefonaty su tiez 5-10 minut. Ale kazdy den? To musime byt s nimi v kontakte 365 dni v roku, este aj ked sme prec iba par dni? Nepoznam nikoho, kto to takto ma, jedine, ze byvaju spolu, prehanam ja, alebo on?

ahjajjaj

problémisko: nedávno som prekonala vážnu chorobu s trvalými následkami. Tak mi mama volá každý deň, aký som mala deň. Chodím tam každý týždeň, alebo každý druhý týždeň na víkend, kedy ako a aj podľa sezónnych prác v záhrade.
Potom, ako zomrel svokor, sme častejšie v kontakte aj so svokrou. Voláme jej každý druhý deň a chodievame k nej aspoň raz za týždeň.

FB

No len aby to nebolo ako v nedavnej teme, ze sa tam ktosi zabil ked si mladi sli zarobit za hranice. Podla mna je to trocha chorobne, dennodenne sa hlasit aj z dovolenky..

problemisko

Este dodam, ze poznam viac podobnych, kamoska to ma takto so sestrou, byvaju vedla seba a kazdy den idu k sebe na navstevu aj kazdy den ona vola s rodicmi, ale aj polhodinu.

problemisko

ahjajjaj, nezovseobecnuj, co je zvykom a co nie je zvykom, napis laskavo, co je zvykom u vas, ako vidis, inde maju ine zvyky a nie su o nic horsie ako ine zvyky.
Mate to normalne, ty sa s nimi nemusis bavit, ked sa ti nechce.

ahjajjaj

pozri muge, má dobrý vzťah s rodičmi. Neviem ako je na tom s ostatnými ľuďmi, kamaráti, atď. Ale patrí to k nemu, tak máš dve možnosti. Väčšinou je vo zvyku ozvať sa rodičom raz za týždeň, ale nie všade to tak musí byť. Buď sa nad tým budeš zožierať, alebo to prijmeš, ako je. Vo všeobecnosti si myslím, že existuje tak veľa vecí, ktoré trápením fakt sú, ako si vyrábať hlúposti, kvôli polhodinke či piatim minútam.
Kebyže pije, hrá na automatoch, udrie Ťa, alebo odíde na pár dní z domu a ani nevieš kde je, to je dôvod na zožieranie sa a žiadanie riešenia a rázne kroky. Toto však podľa mňa nie. To je len o tom, aby si bola tolerantnejšia.

clooo

Je to úplne normálne. Sú to jeho rodičia. To, že sa s tebou zosobášil ešte neznamená, že má s rodičmi prerušiť či obmedziť kontakt. Bol by hlúpy, keby sa ti prispôsobil a s rodičmi sa prestal navštevovať.

Ovecky

Zasa si tu uboziacikovia riesia komplexy, kde je admin, ked sa pouzivaju nadavky a vulgarizmy? Ani jeden tu neodpisal na otazku, ktoru sa pytala.

ahjajjaj

prečo píšeš v množnom čísle? Na tie návštevy chodíš aj Ty, alebo iba on? Telefonuje iba on, alebo telefonujete spolu? A ten telefonát je 5 minútový? To na záchode by smel byť o 5 minút dlhšie?