Zvláštne príznaky

Príspevok v téme: Zvláštne príznaky
Drozofila

Ahojte. Asi týždeň mám zvláštne stavy. Zrazu sa len tak zahľadím do blba, tvár mi ostane ako "vyschnutá" akoby mi odišiel záujem o čokoľvek z okolia. Namiesto odpovede len mrmlem. Trvá to vždy pár minút a potom to samé odíde. Po tomto stave má bolia oči, mávam zablesky a krúti sa mi hlava ako na kolotoči. Taktiež mi akoby dreveneju končatiny a pri chôdzi "vrávorám" ako opitý. Dnes som poobede zaspal a celý čas som v sne padal do priepasti a stále som sa budil na pocit, že sa mi krúti hlava a že padnem z postele.
Nepociťujem úzkosť, strach či depresiu. Som spokojný a šťastný v živote, študujem čo ma baví a rád chodím von na prechádzky a stretnutia. Neviem na koho sa s týmto problemom obrátiť, nechcem stratiť čas u nesprávnych lekárov či zažiť výsmech.

Ďakujem za rady ?

Almarinos

Taurisinka-máš k tej transformácii nejaké ďalšie info, čo by sa dalo naštudovať?
Nemám síce tie príznaky ako on, ale zaujalo ma to z pohľadu toho sna, ktorý on mal.

vipcontent

approaches to remain productive and strain-unfastened in the course of this confusing time.
finding the right skills to your startup might be easier with those proven hiring guidelines. 
www.thevipcontent.com

Radka26

Ahoj ja riešim podobné príznaky, zobrali mi krv ako prvé samozrejme všetko ok len zvyšený zápal, prešla som cez ct mozgu, rontgenu chrbtice, očne vyšetrenie, ušné vyšetrenie, neurologické, všetko je v poriadku čakám na MR kde je podozrenie na sklerozu multiplex, tiež som bola z toho vystrašená ale prečítala som si miliony článkov kde ľudia v mojom veku majú rovnáke príznaky a nikto im nevie pomôcť, lebo všetky vyšetrenia sú ok, tú neurologiu by som ti odporúčala lebo to je najnebezpečnejšie a keby ti aj zistili sklerozu alebo niečo važnejšie je úspešnosť tam je väčšia keď ti to zistia čo najskôr, každopádne ti vypíšem čo všetko môže mať takéto príznaky načo ešte aj ja budem vyšetrená ak sa mi nepotvrdí SM, sú to systémova kandidoza, borelioza v najhoršiom štádiu, rôzne druhý infekcií, tetánia, zápal chrbtice, poškodenie krčnej chrbtice pozor rontgen neukaže skoro nič keďže najväčšie problémy robia svaly nervy a cievy okolo chrbtice, a hlavne intolerancie na potraviny. Veľa šťastia a pátraj po tom !!!