da sa otehotniet aj inak ako pohlavnym stykom?lebo mne kamoska vravela,ze ano,ze aj ta tekutinba,ktora vychadza skor obsahuje spermie a ja ak to mam na rukach,ak sa mi to tam dostane pri laskani s priatelom,tak potom ak pridem domov,tak si viem na wc na pravit male pysky ohambia,tak sa neustale bojim ze som tehotna,je to mozne??? a v poslednej dobe ma dost svrbi a boli moja pindulka a mam tak akesi biele take akoby kusky niecoho bbielej farby,take ako syr a je tym porkryta ta blana,co mam ak si obkryjem male pysky,to sa mi tiez nezda,lebo vraj panenska blana je nizsie,tak co to je?ale ja ju tam mam stale a dost ma to mrzi.prosim objasnite mi tieto veci,vopred vam dakujem :o)
moj problem
Aby si to nemusela dlho hladat tu je linka a ako som povedala, su tam skoro vsetky rady a dokonca aj navyse:)))precitaj a uvidis:)
www.zdravie.sk
To ze pocitujes svrbenie a mas taky ako keby tvarohovy alebo syrovy vytok, moze byt priznak kvasinkovej infekcie, skus si pohladat v tomto fore, zenske choroby a kvasinkovu infekciu, sposobuje ju kvasinka Candila albicans, da sa liecit, odporucam navstivit gynekologa. POzor na antibiotika, sposobuju zmenu prostredia v posve, takze niekedy samotne antibiotika mozu vyvolat tuto infekciu, je dobre sa stranit sladkeho, ktore podporuje len tvorbu tychto kvasiniek, je potrebne sa umyvat len cistou vodou a ziadne mydla, ktore narusuju pH prostredia a taky mozno babsky recept, je dobre pouzit acedofilne mlieko, malo by to zabrat, ale je vhodne to preliecit liekami. maj sa
a ako sa ta plesen lieci? mama ide na operaciu v utorok a zajtra uz do nemocnice,tak mi dala antibiotika,aby som brala,lebo nemoze ist so mnou do lekara,myslite,ze to pomoze?
ten vytok nie je zapal ale skor plesen, mala som s tym tiez problemy. chod sa vyliecit!
no preto,ze nie su tak ako maju byt
Popravuje si ich mozno lebo ich ma zamotane s nohavickami, alebo co...
ten vyto bielej farby je priznam zapalu, chod na gynekologiu. Do buducnosti dbajte s priatelom na hygienu a nedovol mu dotykat sa ta so spinavymi rukami. Otehotniet len dotykmi nemozes. A ano ta tekutina moze obsahovat spermie, ale len velmi malo. Nechapem, preco si narpravujes pysky ked prides domov?