Laserova operacia platnicky

ahjajjaj

ahoj, skús najprv ozonoterapiu, ak Ti ju dotyčný lekári odporúčajú.
V škandinávskych krajinách sa k laserovej operácii platničky ani nepripúšťajú pacienti, pokiaľ mali indikovanú ozonoterapiu a nevyskúšali ju.
Ako dlho máš problém? Ja mám problém so 4 platničkami a zaberá na ne jediné: cvičiť, cvičiť, cvičiť. Ale nepreťažovať. Mať v posteli matrac s pamäťovou stopou. Ak je to platnička medzi lopatkami, tak držanie tela: nehrbiť sa, hrudník má byť rovnako široký ako chrbát. Potom rehabilitácia. Pozor, ak tam chodíš pešo a veľa chodenia pešo nezvládaš, aby to nebolo horšie z toho, že sa chôdzou na rehabilitáciu preťažuješ. Kúpeľná liečba a vodoliečba, masáže. Ty vieš v akom je to stave, či masáž zvládaš, či nie.
Odporúčam 3 krát denne cvičiť. Nie ťažko, ale krátku dobu, aby sa chrbtica len pretiahla a uvoľnila. Mc Kenzieho cviky. Pýtaj si, nech Ťa ich učia na rehabilitácii. Inak laserová, ultrazvuká liečba, prípadne elektroliečba na rehabilitácii.
Ak sedací nerv, daj pozor, aby si sedela menej, a častejšie si ľahni na podlahu tak, že si nohy pokrčené v kolenách vyložíš hore na posteľ.
Ocka operovali na platničku, ktorá mu tlačila na miechu klasickým nelaserovým spôsobom. Zlepšilo sa mu to, ale jemu hrozilo ochrnutie. Aké máš výsledky z magnetickej rezonancie?
Pri bolestiach chrbta robí veľa aj psychika...