mačky idu ku mne

simiona

Známa mi hovorila, že rozumie mačkam a majú ju radi. Boli sme na návšteve, kde má rodina veľký dom a viac maciek. Známa chcela jednu pohladkať. Ja jej vravím, počkaj, nepoznáte sa, nezdá sa mi to. Ona, to nevadí, mňa majú mačky rady a mačka ju poskrabala na ruke. Majiteľka bola v šoku, že vraj to ešte jej mačka nespravila.

simiona

Autorka, to podľa mňa znamená, že si dobrý človek.

Ale tiež by som o tom rada vedela viac.

Mackos, vedel by si o tom napísať niečo viac?

Ja tam mam podobné s mačkami. Dokázala som napr. ako jediná z rodiny skrotiť mačku, ktorá bola viac divá a asi 6 rokov od mačiatka ju nikto nehladkál. Až ku mne si postupne našla cestu. Alebo niekde u kamarátiek stretnem mačku a už sa ide obtierať o moje nohy. Keď sa prechádzam po poli niekde za dedinou, pridajú sa ku mne 1-2 mačky a chodia za mnou ako psíci.

Rovnaké to mám aj so psami. Podarilo sa mi ísť okolo stáda, ktoré strážili Kaukaz ovčiak a slovenský čuvač. Trochu som zablúdila. Pribehli ku mne, onuchali ma a nechali tak. Ich bača mi potom hovoril, že som mala šťastie, že sú schopní na cudzieho aj zaútočiť. Keď videli, že hovorím s bačom, dali sa aj pohladkať.

Keď som ešte chodila do školy, raz k nám na školský dvor prišiel nejaký pes. A sadol si rovno ku mne. Mohla som ho aj pohladkat, ale potom som musela ísť na vyučovanie do triedy.

Keď som chodila zo školy, hocikedy sa ku mne pridal nejaký pes a išiel so mnou celú cestu až tam, kde som bývala a potom sa išiel niekam preč.

Toto by ste vedeli vysvetliť?

Vďaka.

Mackos

Ze si v minulosti bola reinkarnovana do macky a oni to citia. Otvor svoju intuiciu a daj jej priechod. Budes potom velmi silna a uspesna. Macky mali vysoke postavenie pri faraonoch a nebolo to iba tak!