Rakovina

ModraObloha

Tak vzhladom k tomu že už 5 rokov sa občas topím v problémoch tak by to bol len další do zbierky, ale rozhodne by ma to nerozhodilo, možno by som ani nebol prekvapený, aspoň by sm mal vysvetlenie na tolko rôznych problemov čo mám.. jednoznačne by som to neriešil cez doktorov.. a tiež by som sa neopustil, znie to trufalo vzhladom k tomu aká je štatistika, ale celkom by som si veril že by som to zvládol a prekonal to, Nejdem tu rozpisovať všetky svoje názory na toto, pretože väčšina by asi nepochopila a skôr pohŕdala a mala ma za "blázna" a taktiež nemam potrebu nikoho presviedčať

ahjajjaj

pri ťažkej chorobe je dôležitá vždy iba tá ďalšia chvíľa. Tu v tejto chvíli sa chcem napiť. Tu v tejto chvíli chcem jesť. V tejto chvíli sa cítim na to, aby som sa vybrala na prechádzku. V tejto chvíli sa chcem hrať s domácim zvieratkom. Teraz mám bolesti. Teraz si pýtam analgetikum od okolia. Teraz chcem spať. Teraz som spotená a idem sa umyť. Hygiena do poslednej chvíle! Žiadne také, že sa mi nechce umyť zuby! Keď fakt nevládzem, to je iné, ale keď sa len trochu dá, robiť všetko. Tu a teraz je všetko. Žiadne čo bude.

petronneta

s pokorou a pokojom. Snažila by som sa ďalej žiť, ako sa mi páči. Teda študovať, pracovať, športovať, stretávať sa s ľuďmi, robiť to, čo ma baví. A všetko nejak podriaďovať aktuálnemu zdravotnému stavu.

rraan

jasne logicky to tak je ja netvrdim ze to tak nebude ale ja tvrdim ze si to nepripustam a mam taky pocit mozno je to len pozitivnim mislenim

Hanika

rran- no ak si bežný smrtelnik z mäsa a kosti teda človek tak musím ťa sklamať..raz zomrieš..a nie asi niesi v poriadku to už napoveda gramatika

rraan

ja vlastne si nepripustam ani smrt ze niekedy zomrem mozete si misliet ze asi niesom v poriadku ale nieco mi dava silny pocit ze smrt sa konat nebude tak neviem.

Riia

Parkrat som nad tym premyslala a nikdy sice nemozeme presne napisat, ako by sme reagovali, ked nie sme prave v tej situacii.. Ale ja by som asi bola zmierena, rozlucila by som sa s najblizsimi a snazila sa nejak “drzat”...
No dufam, ze nieco take nikdy nebudem musiet riesit a bodaj by nik nemusel.. :(

rraan

ako ja by som veryl ze to prejde ze vlastne nech by ma do buducna prepadla akakolvek choroba ja som clovek ktory si misli ze vsetko zle prejde vlastne aj keby ma doktory presviecali ze je somnov koniec neveril by som mi bol by som presveceny ze sa stoho dostanem a ze mne sa nemoze nic zleho stat ako ja aj z minulosti so vykonaval nebespecne povolanie a ja som clovek ktory si vobec nedava pozor a ryskoval som neuveritelne a nic sa mi nestalo.