zdravim...co stoji prosim vas tabletka po..? a dostat ju v kazdej lekarni?
tabletka po...
mraznicka niet za co
Ono Postinor bol pred niekolkymi rokmi na predpis, urcite si ho vtedy kupovalo menej ludi,ale myslim si, ze bolo aj vaic nechcenych tehotenstiev. Aj ked je to svinstvo,ale obcas dokaze velmi mladych ludi zachranit pred takouto situaciou. Ono tety v lekarni byvaju niekedy dost neprijemne. Ja ked som si ho kupovala pred rokom, tak sa na mna pozerala a spytala sa ma, ze co to je postinor, obila sa ze nevie. A spravala sa ku mne ako k handre a pritom nie som ani teenageerka,a le teta bola velmi neochotna. Ale poviem ti mala som riadne nervy, neznasam, ked zo mna niekto robi debila. TAk som jej vynadala a odisla. Ale nevadi. No ale nejak som sa tu rozpisala:-)
no to je hlupost ze na predpis...to je zakonom stanovene posledne dva roky ze sa to musi predavat bez predpisu. uz existuju dva druhy ale je to to iste. stoji od 400 do 450 sk a z vlastnej skusenosti pomoze ael tak rozhaze cyklus ze az....
ale to treba na predpis lebo mne to nechceli predať že len na predpis ale nakoniec predali..chvalabohu:-)))
ja som si kupila postinor za nejakych 350skk tak nejako a naozaj to pomaha klobuk dole tym co to vymysleli=) ale teras sa zasa polamizuje o tom ze to daju na predpis pretoze to vela ludi kupuje a berie to zdy po nechranenom sexe beru to ako antikoncepciu po...
vdaka soraja
stoja okolo 400-500Sk, voal sa Postinor a musi s auzit najneskor do 72 hod po nechranenom styku. NAjlepsie je cim skor, po 48 hodinach ucinnost rapidne klesa, ale je to svinstvo, rozhadze to cely cyklus. No ale obcas sa stane aj nehoda. A dostat ju v lekarni bez predpisu, aj ked nie vsetky lekarnicky su ochotne ju predat
a to asi maju len jeden druh vsak?
no poial viem mala by stat okolo 500-600 sk...a mali by ju mat vsade