Stále mám pocit hladu

Tomas12345

Hlad :

A si si istá že ťa tio brucho bolí od hladu ? Možno si len klasickú bolesť brucha zamienaš s bolestou brucha od hladu. Podla mna ta to brucho bolí nie z hladu, ale z preťaženia. Myslím si že jesť omeletu na večer je naozaj ťažké na strávenie a na žalúdok. Skús nejesť na večeru chleba a omelety, ale namiesto toho si daj zeleninový šalát so syrom a k tomu nejaké kuracie mäso/tuniak a po nom si daj trebárs ešte nejaký jogurt ovocný s tekvicovými semienkami.

dobreuz666

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Hlad

Tomas:
Na raňajky 2-3 chleby s maslom a syrom, popr. salámou.
Na obed väčšinou kuracie mäso alebo bravčové, hovädzie nejem. Niekedy pirohy a podobné bezmäsité jedlá.
Cez deň si dám nejaký ten keks alebo ovocie, väčšinou jablko.
Na večeru omeletu, tousty, alebo chlieb.

Ananaska

Ja som na tom rovnako..normalne mama pocit, že mam chlisty :D Som chuda a na to koľko jem by som mala pribrať aspoň niečo(pribrat aj chcem)..
U mňa hrajú veľku rolu hormony, mám ich dosť rozhádzané aj preto ten hlad, par dni pred a počas menzesu tak skoro vyhladnem, až tomu nemôžem uveriť, v žaludku mi škvrka aj pri nádychu :D :D Veľka sranda to nieje, lebo ja mam aj bolestivé krče v žaludku, klesne mi tlak, rozboli ma hlava a prejde to až ked sa zas najem . Je to obmedzujuce hlavne v robote, tam som v kuse v pohybe a musim jesť za dvoch chlapov :D :D

bylinkar2

Hlad: Daj si spraviť krvné testy na cukor. Cukrovkári majú takzvaný vlčí hlad. Vysoká hladina cukru ťa postupne zabije.