Stále mám pocit hladu, najem sa a po chvíli som zase hladný, najem sa opäť a aj tak po chvíli to isté, pocit hladu a škvrkanie v žalúdku.. Čo s tým mám robiť?
Stále mám pocit hladu
Hlad :
A si si istá že ťa tio brucho bolí od hladu ? Možno si len klasickú bolesť brucha zamienaš s bolestou brucha od hladu. Podla mna ta to brucho bolí nie z hladu, ale z preťaženia. Myslím si že jesť omeletu na večer je naozaj ťažké na strávenie a na žalúdok. Skús nejesť na večeru chleba a omelety, ale namiesto toho si daj zeleninový šalát so syrom a k tomu nejaké kuracie mäso/tuniak a po nom si daj trebárs ešte nejaký jogurt ovocný s tekvicovými semienkami.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Ale za posledný týždeň sa to zlepšilo, možno to bolo spôsobené naozaj tým stresom v škole.
Tomas:
Na raňajky 2-3 chleby s maslom a syrom, popr. salámou.
Na obed väčšinou kuracie mäso alebo bravčové, hovädzie nejem. Niekedy pirohy a podobné bezmäsité jedlá.
Cez deň si dám nejaký ten keks alebo ovocie, väčšinou jablko.
Na večeru omeletu, tousty, alebo chlieb.
Ja som na tom rovnako..normalne mama pocit, že mam chlisty :D Som chuda a na to koľko jem by som mala pribrať aspoň niečo(pribrat aj chcem)..
U mňa hrajú veľku rolu hormony, mám ich dosť rozhádzané aj preto ten hlad, par dni pred a počas menzesu tak skoro vyhladnem, až tomu nemôžem uveriť, v žaludku mi škvrka aj pri nádychu :D :D Veľka sranda to nieje, lebo ja mam aj bolestivé krče v žaludku, klesne mi tlak, rozboli ma hlava a prejde to až ked sa zas najem . Je to obmedzujuce hlavne v robote, tam som v kuse v pohybe a musim jesť za dvoch chlapov :D :D
Hlad: Daj si spraviť krvné testy na cukor. Cukrovkári majú takzvaný vlčí hlad. Vysoká hladina cukru ťa postupne zabije.
To tak mám aj ja. Nevšímaj si to a bude dobre..
tak to je potom asi nieco aj s mojim muzom lebo ten by jedol od rana do vecera :D :D
- často tento problém majú ľudia, ktorí nemajú vyváženú stravu -