Urobila som bublanina a rada by som si z nej odložila na sobotu na túru.. Vydrží mi?
Ako skladovať bublanina?
mna napadlo ze dobre zabalit do potravynovej folie ale niesom ziadny odbornik na gastronomiu tak ze ti radim len v teoretickej rovyne
Ale ved vajcia a mlieko su upecene a oleju by nevadilo, ani keby bol polozeny na kuchynskej linke. Treba zatvorit do plastovej nadoby a dat na chladne miesto - spajza alebo chladnicka. Akurat ak tam mas viac ovocia, tak to ti v chladnicke pusti stavu a nebude to uz dobre. Tak vtedy radsej len spajza. Do mrazaku nedavaj, vtedy uz nebyva dobra.
Treba urobiť čerstvú alebo dať do chladničky
Max dva dni, su tam vajcia. Olej, mlieko. Nic moc teda, ja by som to na treti den uz vyhadzovala keby sa nedojedla.
ach tá gramatika!!
Do soboty ti úplne v pohode vydrží, daj ju chladničky do nejakej misky
Bublanina je najlepšia na druhý a tretí deň od upečenia, ovocie pustí šťavu a celá prejde chuťou, dávame ju do dózy a držíme v najchladnejšej miestnosti ?
Da sa aj mrazit, vyberies noc predtym a na turu bude OK, mam odskusane
Daj ju do misky a zatvor. Jednoznačne bude už suchšia a bude cítiť, že nie je v ten deň robená ale zlá isto nebude.
daj ju do chladničky.