Ako skladovať bublanina?

rraan

mna napadlo ze dobre zabalit do potravynovej folie ale niesom ziadny odbornik na gastronomiu tak ze ti radim len v teoretickej rovyne

swistica

Ale ved vajcia a mlieko su upecene a oleju by nevadilo, ani keby bol polozeny na kuchynskej linke. Treba zatvorit do plastovej nadoby a dat na chladne miesto - spajza alebo chladnicka. Akurat ak tam mas viac ovocia, tak to ti v chladnicke pusti stavu a nebude to uz dobre. Tak vtedy radsej len spajza. Do mrazaku nedavaj, vtedy uz nebyva dobra.

danecc

Max dva dni, su tam vajcia. Olej, mlieko. Nic moc teda, ja by som to na treti den uz vyhadzovala keby sa nedojedla.

Ananaska

Bublanina je najlepšia na druhý a tretí deň od upečenia, ovocie pustí šťavu a celá prejde chuťou, dávame ju do dózy a držíme v najchladnejšej miestnosti ?

silvusiq

Daj ju do misky a zatvor. Jednoznačne bude už suchšia a bude cítiť, že nie je v ten deň robená ale zlá isto nebude.