Len som sa chcel pochvalit ? odkedy som upravil zivotospravu a cvicim sa citim perfektne ?
Schudol som 15 kil za mesiac
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Ludia maju napriklad i zdravotne problemy, alebo maju stres. I po tehotenstve treba chudnut. A ak sa niekto rozhodne schudnut, je to pozitivne. Ty si asi jediny clovek na svete, co ma potrebu chudnuceho cloveka este pourazat.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
dobreuz - teraz si ma veru pobavil, ty odbornik na vsetko. Ked skonci argumentacia, tak podho vsetkym naokolo ponadavat a pourazat. :-)
Odbornik, ktory ma kazdu chvilu na tu istu problematiku iny nazor. Asi ani netusis, co je to jojo efekt. Maj sa.
Tak to si mal hned napisat, ze si obezny.. V tom pripade tie zaciatocne kila idu dolu velmi lahko a neuskodi to. Ine by bolo, keby mas len par kg navyse a takto rapidne schudnes. Ovsem gratulujem, ja som pred vyse rokom zacala tiez bojovat a uz mam cca 25kg dolu a konecne normalnu vahu, je to super pocit, tak sa nevzdavaj a bojuj dalej, drzim palce. :)
A dobreuz - nie, trepes somariny (ako inak), kazdy clovek je individualny. Ak mam sudit podla seba, tak ked som niekolkokrat v minulosti zacinala chudnut a naraz obmedzila sladke vody, sladkosti atd.. a zaradila dost pohybu, tak ma to rychlo omrzelo, lebo som to nezvladala a z dajme tomu 5 schudnutych kg, som potom nabrala 8kg :) ... Takze tolko k tomu.
Pred tym vyse rokom rokom (uz to budu aj dva roky) som vsetko zacala obmedzovat postupne, semtam som si dopriala a aj teraz doprajem nieco “nezdrave”.., zacala som postupne cvicit, najprv lahsie cviky, neskor uz aj beh na dlhsie vzdialenosti... A uz vyse pol roka nemam problem a stale si drzim oprimalnu vahu, ziaden jojo efekt ako to byvalo predtym. :) Nie som odbornik, pisem len zo svojej skusenosti. Ale ty tiez nie si odbornik, tak sa nanho nesnaz hrat, prosim ta. Vazne si s tym trapny. Ale co cakat od chlapca, co fandi Bukovskemu, vsakze.
A to, co pises swistici su dalsie somariny :D, ja som kardiom najviac schudla a prakticky z celeho tela, stehna mi to skor spevnilo, nez ze by som z nich vdaka tomu nejak schudla. Netrep, fakt netrep, prosim ta.
a kardio nie je len beh
dobreuz - casto pises,ze posilujes, tak toto mas zrejme nacitane a vies ako na to, ale uz konecne uznaj, ze nie si odbornik na vsetko a ze su fyziologicke rozdiely medzi zenami a muzmi. Ako schudnut pri kardiou? Spalovanim kalorii pri urcitych tepovych frekvenciach.