Dobry muz ci nie?

Príspevok v téme: Dobry muz ci nie?
laylaa

Co by ste robili keby o vas prejavil zaujem, muz ktory je mily zlaty dobry, u kazdeho oblubeny, proste idealny pre kazdu zenu, ale dozviete sa, ze sice mal priatelku 5 rokov pred par rokmi ale po nej chodil po diskotekach a za rok sa vyspal s 10-15 zenami a celkovo ich mal prilis vela?
Chce vas, je na vas velmi dobry, vasi kamarati ho vsetci hodnotia maximalne pozitivne, ale on vam sam povie o sebe takuto negativnu vec, ak sa opytate na jeho minulost so zenami?

rraan

ako tazko niekoho odsudit na zaklade toho co mal za sexualne skusenosti kim ta nepoznal ja ked som bol este slobodny tak som mal dost priateliek ale nepokusal som sa o sex snimi take neznosti ako bozkavanie aj cele hodiny v aute som snimi praktizoval az ked som stretol moju terajsiu manzelku a vedel som ze si ju chcem vziat tak som mal snov sex ale niekto ma potrebu na sex vacsiu a niekto nie az taku.

swistica

Mozes hodnotit pozitivne, ze ti to na rovinu povedal a chce mat pred tebou cisty stit. Mne to pride tak, ze zrejme bol nestastny z rozchodu, tak to riesil striedanim zenskych. Podla mna mu kludne mozes dat sancu, akurat asi so sexom pockaje na neskor a tiez si dajte obaja urobit test na pohlavne choroby.

SofiaElla

Podľa mňa nie je najsmerodajnejší počet sexuálnych partnerov. Väčšinou je to tak, že mladí ľudia, ak nemajú stáleho partnera, chcú sex a narazia na rovnako otvoreného jedinca, tak k sexu proste dôjde. Skôr sa treba zamerať na to, či mal tento muž takú potrebu aj počas vzťahu. Tiež si treba uvedomiť, že ľudia aj dozrievajú. Ak niekto spal v 18tich s 10 za rok, tak v 35ich to môžu byť len dve za rok. Žiadnu tragédiu v tom nevidím a ak ti to sám povedal, asi veľa vecí prehodnotil a pravdepodobne bude aj otvorený v tomto smere s tebou o tom komunikovať. Takže sa ho kľudne opýtaj na veci, ktoré sú pre teba dôležité, ale nerob z nejakého čísla predčasné úsudky.