Ide o podvod ? Vyhrážanie s exekútorom

Príspevok v téme: Ide o podvod ? Vyhrážanie s exekútorom
Matejkot

Zdravím som študent strednej školy ... Každý si chce privirobiť hlavne študenti , tak som našiel inzerát že Roznášanie a lepenie letákov na bytovky .... Písal som si s pánom cez email na všetkom sme sa dohodli že mi letáky pošle a aj zmluvu ktorú podpíšem a skenerom mu ju odošlem na email . Prešli 2 týždne letáky som polepil a pán sa neozival , po dalšom týždni sa ozval a napísal mi toto - (viď foto) , čo mám robiť ? Áno nejakych 20 poslednych kusov letakov mi zostalo a dal som ich za stierače pár aút ... ( 2. Fotka zmluvy ktoru som mu posielal cez ten sken )

swistica

No v prvom rade sa porad s rodicmi, ale moj nazor:
1.) varianta - dohodnut sa, nech ti vyslednu odmenu znizi o 50 eur, to by bolo najjednoduchsie riesenie
2.) varianta - je velmi otazne ci naskenova zmluva je vobec platna, pretoze to by si musel mat elektronicky podpis, co predpokladam nemas, toto riesenie by vsak uz chcelo pravnika a vlastne by si nedostal ziadne peniaze plus este poplatok pre pravnika
Kazdopadne v zmluve bolo jasne napisane, ze letaky maju byt na vchodovych dverach.