nečakaný slabý menzes- čím to je? -šport, stres...

Príspevok v téme: nečakaný slabý menzes- čím to je? -šport, stres...
aannie

Ahojte,
včera sa dostavil úplne slabučký menzes, bol to asi 14.deň (od začiatku predošlej menštruácie). nikdy som ho takto krátko po sebe nedostala, a preto sa vás pýtam čím asi to môže byť. Včera som mala skúšky (šport) a cítila som že nevládzem a musela som podať nadpriemerný výkon. môže to byť tým? samozrejme som bola aj trochu v strese.. je to tým alebo niečo iné?

a pri návšteve WC je vidno že je to "stará krv" nie je čerstvá a aj tie "kúsky" sú staršie, tmavé.

proste_ja

Ano ano... ale ja proste citim, ze je nieco zle... menstruaciu mam uz rok a od zaciatku bola pravidelna a slaba... Teraz, zrazu, mimo cyklus, extremne silna “menstruacia”. Doteraz to bol výtok s krvou, teraz uz len krv... Mám z toho dosť strach, lebo viem, ze to kludne moze byt priznak velmi vaznej choroby

petronneta

Ahoj, máš ešte tak hormóny. Intenzita menštruácie závisí od hormónov, a aj od toho, koľko sa pohybuješ, niekedy budeš krvácať viac, inokedy menej a zo začiatku nepravidelne. Neboj, nič zlé sa nedeje, daj si vložku a hotovo.

proste_ja

No...zase ja... necakany menzes na jeden den prestal a zase je tu... ja si neviem rady... mam 12
rokov, s maminou nemame dobry vztah... ja proste neviem coronit

petronneta

nerob si starosti. Hormóny, silnejšia ovulácia, čokoľvek, stáva sa. Gynekológa vyhľadaj, až keby si krvácala viac ako 8-9 dní, alebo keby sa Ti takáto priskorá menštruácia objavila 3 mesiace po sebe.

proste_ja

Dobrý deň, včera som dostala asi (dúfam) menštruáciu... proste krvácanie. Ale mam dostat menstruaciu az za 10 dni takze nebiem co si mam o tom mysliet... nie je to zrovna slabucke, naopak, dost silne... vopred ďakujem za odpovede

petronneta

je to z ovulácie. Ak je mimoriadne silná, môže nastať krvácanie, trvajúce 2-3 dni. A stres a podobne trochu rozhádže hormóny. Netreba si z toho nič robiť.