Flirtuje so mnou, no vztah nechce

Príspevok v téme: Flirtuje so mnou, no vztah nechce
Bebka112

Ahojte, moj spolupracovnik vo firme so mnou flirtuje..Ma narazky(znesitelne, nic vulgarne), vie ako na baby, ako ma dostat do kolien.. neobchytkava ma, je gentleman, pozorný.... pri obede sme sa viac rozpravali a pride mi ze nechce vztah, asi ma chce len ako kamaratku s vyhodami. Tiez sa mi paci, pritahuje ma velmi fyzicky, ale neviem ci si s nim viem predstavit vztah(asi ani on so mnou nie :D).
Mam za sebou jeden vztah a som otvorena vsetkemu.. ma take kamaratstvo s vyhodami vobec zmysel ? Videla som to len vo filme a neviem ako to funguje v realnom zivote.

daniela2

ale veď flirtuj s ním aj Ty a teš sa z toho, že si pre neho príťažlivá, len sa emocionálne príliš nezamotávaj a nechaj tomu voľný priebeh. Do postele sa s ním neponáhľaj, máš predsa nejakú hodnotu a daj mu to aj pocítiť.

Zuzulik8

Ak si chces najst kamarata s vyhodami tak vyberaj radsej takeho ktory ti je o nieco menej sympaticky a nepodlamuju sa ti z neho nohy. Ktory sa na nic nehra a neoblbuje ta sladkymi recami a lichotkami. Lebo pri takom ti nehrozi ze sa zalubis a splni to svoj ucel. Ja som takeho mala a bolo to ok. U tohto kolegu sa mi nepaci jak ta namotava a pritom mu ide len o sex. Jeho by som z kandidatov vylucila. Tam je velke riziko ze sa zalubis a budes nestastna. Vyber si niekoho kto sa k tebe sprava vlazne a ma velkeho vtaka.

dadulamil

Nechápem, že v dnešnej dobe niekto by sa na niečo takéto ešte dal, veď to je na psychiku strašná záťaž

Salamistka

Tam nie je co riesit, ak si chces zatrtkat tak chod do toho, ak nie tak nechod. Neviem co chces od toho ocakavat. Kvapavku?

Bebka112

Myslis ze tym klesnem v jeho ociach, ked pristupim na jeho hru ?... ze si povie ze som hlupa, ze som sa na toto dala?..