odmietnutie kolegu, teraz ignoracia

Príspevok v téme: odmietnutie kolegu, teraz ignoracia
Tatianka195

ahojte, mam 25 a kolega ma 35. nikdy som vztah nemala :). Do firme ma dostal na dobru poziciu, spoznali sme sa len par dni pred pohovorom na ktory ma dostal.
Neskor som zistila ze to bolo asi preto, lebo som sa mu pacila.. Pracovne obedy boli OK, no neskor to prerastlo do pisania sms, volania, vecere, obedy, ranajky, drahe dary na sviatky... Musim poznamenat ze nikdy nebol doterny, vzdy gentleman, slusny, nikdy sa nasilu o nic nepokusal, dotyky pusy nic. Ani narazky. Len bol velmi privetivy, mily, az moc vsetko.....
Len mne to vtedy zacalo byt neprijemne, pacil sa mi, ale bala som sa vztahu, kedze som ho este nemala...Nevedela som ako reagovat na komplimenty, dary, kvety, a raz som povedala dost, ved sme len kolegovia......On bol pre mna proste ina liga, mal pekne auto, dom, vecne v obleku.... a ja z dediny:D chodim autobusom, nakupujem v sekaci, proste to bolo na mna MOC...nevedela som si s nim nic predstavit, lebo by som sa hanbila s nim aj spat, kedze bol iny, z ineho sveta, ineho cesta :D.....
Po mojom stopnuti nasich stretnuti - uz to je rok, sme sa uplne oddialili, co je asi dobre..... ale citim ze aj jemu aj mne to je neprijemne. nevieme komunikovat, nevieme sa pozret si do oci, ale pritom stale citim z neho ze nieco ku mne citi... A ja sa hnevam na seba, ze som mu nedala sancu. Mam v hlave zmatok, lebo sme si nestihli vyrozpavat co sa udialo, ako sme to obaja brali... Rada by som zacala odznovu, aj ked len ako kamarati, normalni, mozno neskor nieco viac, viem ze nikoho stale nema.
Prosim, ja vobec neviem ako na chlapov, neviem co robit, co povedat, poradite mi prosim ? ako zacat konverazciu, aby som ho opat zaujala, aby ma bral vazne, aby citil, ze ma to mrzi ? Ďakujem !!!

Funeral Director

Ak je vsetko tak ako si opisala, zacni si s nim, lahka korist a skusenejsie ti povedia ze si akoby vyhrala loteriu. To ze ti je jeho svet novy je prechodne, s trochou casu a jeho vlastnej ochotnej pomoci ho spoznas lepsie. Zorientuj sa a presun sa na dalsieho na lepsej pozicii. Tlk ako on si nic ine nezasluzi.
Tema je iba o tom ze nevies ako na to. Pred pretiahnutim ho iba namontovaj dlhsie ako by si to robila normalne, iny rozdiel v tom ani nie je. Mozno sa oplati ak vstah budete tajit dlhsie, je dobra sanca, ze ma rovnakeho sefa a mozes ist pre skory upgrade. Ex mozes sklapnut pohrozenim sexualnym obtazovanim a si v suchu. Viac by si sa mala zamerat na vstahy s kolegynami inak ta s velkou radostou odpilia.

balance

Ja ti nerozumiem, neviem, ci sa ti paci, ci chces nieco viac. Od toho sa odvija, co urobis a ako budes postupovat.
Myslim si, ze ked sa ti nepacil vtedy, ze je tam nieco, co ti na nom prekaza a teraz sa ti nebude pacit duplom. Ked sa to nerozvinulo prirodzene, ked bol na to priestor.

ahjajjaj

"No stale neviem ako so svojou situáciou dalej :/"
radili Ti tu, aby si ho pozvala na stretnutie. Mohla by si mu doniest z domu nejaké ovocie, ci kolác, alebo sa s nim zacat viac rozprávat Ty.

Tatianka195

Dakujem za podporu :D hned mi boli cudne ze co to pise a hned ma sudi, pritom Ani nepochopil prispevok.
No stale neviem ako so svojou situáciou dalej :/ asi to necham plynut...

OSN

Clooa si nevsimaj od neho je bezne ze vsetky zeny obvinuje zo zlatokopectva ..stary zatrpknuty mladenec ..komu net rady tomu net pomoci ..

Tatianka195

Ja som nenapísala že ho milujem, že sa mi páči, že ho chcem :D Pozor na to, prečítaj príspevok ešte raz. V aute ma viezol dvakrát, vždy som sa radšej prešla - bolo mi to nepíjemné, ako ako celá jeho pozornosť. Dary som mu vrátila a on mi ich poslal s5 kuriérom.
áno, dostal ma na pozíciu, ktorú by som si sama nevybojovala, ale čo?...... tiež som to nechcela prijať a dlho som nad tým premýšlala.. nič zlé som neurobila, nezaplatila som si to ani som s nikým nespala. som kvalifikovaná a študovala som v zahraničí, takže aj moje vzdelanie a tvrdá drina mi pomohli.

OSN

No aj to je mozne ..ale v podstate stale ide o sex ci jednorazovy alebo viacrazovy..mozno si ta cce kupit peniazmi a luxusom ..skus a uvidis o co mu ide vlastne ..

Tatianka195

Ďakujem.. aj to ma napadlo, či mu nejde len o to. Keď je taký "frajírek".. ale nepríde mi, lebo nemal žiadne narážky keď sme sa stretávali, ani raz sa o nič nepokúsil, až som premýšlala či nie je homosexuál :-).
Bojím sa že sa zľaknem znovu tej jeho náruživosti.. Ale kým neskúsim nebudem vedieť.
Snáď ma nechce len ako kamarátku s výhodami, aj to mi behá mysľou.

clooo

Samozrejme, už ti začali chýbať jeho peniaze, drahé dary, vyvážanie tvojho zadku na drahom aute a uvedomila si si, že bohatšieho muža,už asi nestretneš, tak si sa oňho zrazu začala zaujímať a zmenila si nizor.

Zároveň sa zas v tejto téme ukázalo, aké to majú ženské ľahké, aj v kariernom raste. Stačí, že sa zapáčia nejakému vplyvnému pánovi, a hneď sú bez pohnutia prsta na vysokej pozícií. Muži si musia svoje vysoké posty vydrieť a aby boli tam, kde sa jednoducho dostanú ženské, musia čakat aj 10 20 či 30 rokov.