Čo to znamená?

Príspevok v téme: Čo to znamená?
sickwoman

Ahojte, prišla som si pre anonymnú radu. S priateľom máme obaja po tridsiatke. Žijeme spolu šiesty rok. Poznáme sa dokonale a toto je môj prvý vážny vzťah.Prvé 4 roky som cítila, že sa na neho budem vždy tešiť a vždy ho budem veľmi ľúbiť a že život na tú lásku mi bude krátky. Je to fajn človek, má aj on svoje muchy, ale ľúbila som ho aj s tými muchami, dá sa na tom aj milo zasmiať, ale teraz (posledný rok) už len vidím ako sa tvári(keď mu zas niečo sedí na nose) a je mi zle. Vzbudzuje vo mne hnev a mám sto chutí do neho začať rýpať. Neviem čo sa to so mnou deje, tie pocity ma desia. Zažili ste niečo podobné? Ako si pomôcť? Čo robím zle? Obaja máme aj nejaký ten čas pre seba a svojich priateľov, nie je to tým, že sme spolu nonstop.

mylady

Je to normálne. Každý vzťah prechadza zmenami a rôznymi fázami. A láme sa to okolo 7 roku. Zdravé doberanie si partnera je po takom case na mieste a pokiaľ zazivate spolu pekné chvile a lubite sa, občasné rypanie je len dokaz toho ze ti na nom zalezi. Ine by bolo keby nastala ignoracia a bol by ti ukradnuty. Ja osobne na tom nevidim nic zlé, pokiaľ ide o srandu v akceptovatelnej miere. Ale pozor, chlapi su jesitni tak aby sa to jedného dna neobratilo proti tebe.

Bubliii

Autorka, uved konkretne priklady. Lebo pises tak neurcito. Okrem hnevu v tebe vzbudzuje dufam aj ine emocie? Ake - pozitivne, negativne? Ako dlho to u teba uz trva? Byvate spolu, planujete nejaky dalsi spolocny zivot, mozno svadbu, rodinu...? 6 rokov je dost na to, aby sa vztah vacsinou posunul niekam dalej, mozno cakas prave na takyto krok...?
Rozpis sa trosku, lebo takto len hadam...

sickwoman

dobre uz Ja si viem svoje emócie väčšinou pred tým, než ich vyslovím dobre zreflektovať. Harpija si neuvedomí, že niečo zlé robí, alebo že ju niečo núti robiť zle, lebo je to pre ňu prirodzené. Dúfam, že som sa vyjadrila zrozumiteľne týmto a dočkám sa aj rady na úrovni.