vsetci co ste uzivali alebo uzivate Antidepresiva ako sa zmenila vasa sexualna tuzba, libido? co sa da robit proti tomu aby to ostalo ako predtym? aby som mala taku chut ako predtym a zaroven mohla brat antidepresiva, svojho partnera milujem ale odkedy ich beriem a musim so sexom je to horsie...dik
AD a sex
Dong Quai je cinska bylina, angelica sinensis, ktora podporuje cirkulaciu a je tiez nazyvana zensky zensen.
Doplnky potravin treba hladat hlavne v doplnkovych obchodoch. Lekarne su na lieky, hoci dnes mnohe predavaju doplnky potravin.
Ja sa snazim doviest do mojich doplnkovych obchodov vsetko potrebne na doplnanie diety, treba sa obratit na predavacky, co maju. Nie vsetko je na ponukovom liste a vselico sa da specialne objednat.
RNG co je to Dong Quai, kde sa da kupit?
a kde 5 HTP sa da kupit v lekarni? moze sa pouzivat predpokladam len ked sa nauzivaju antidepresiva..
Dong Quai podporuje u zien sexualnu funkciu.
su aj prirodzene antidepresiva, lubovnik bodkovany(st Johns Wort) a doplnok 5-HTP na stimulaciu hormonu"spokojnosti a dusevneho vyrovnania", serotoninu.
Hlavne dietujuce zeny, ktore jedia malo masa a ziadne oriesky nedostavaju dost tryptophanu, suroviny, z ktorej sa serotonin vyraba. Preto nudzove doplnok 5-HTP.
no už beriem len 50 mg 1-0-1
depka...aku davku asentry beries?aj ja ju beriem uz dlhsiu dobu
no mne sa ta moja diagnoza menila, takze tak, aj tebe vela stasticka a hlavne uzivajme si ten sex, ked vravis ze to ide, aj mne to pojde a basta:)))
no lebo ja mám F32.2 (Epizóda ťažkej (hlbokej) depresie bez psychotických príznakov) a to je dosť čo povedať... Takže držím ti pršteky a usmej sa trošku na svet:)
no ja neveim v ktorom stupni, mam ukost a depresiu, taky strach zo vsetkeho, a teraz uzivam zmenene ad asi len tri tyzdne, takze som trosku mimo...ved vies ake to je na zaciatku:(...no dufam ze postupne to budem zasa ja a sex bude tiez fajn
jj, to je možné, aj ja som zo začiatku bola tak trošku mimo ako som začala chodiť na psychiatriu, nevedela som sa s tým všetkým akosi zmieriť, ale už je to fajn, priateľ mi je veľkou oporou a milovanie si obaja naplno užívame. Neboj, ja ti verím že to dokážeš, hlavne kľud, nemysli na hlúposti a uvolni sa...A v ktorom stupni depresie si?
brala som zoloft, teraz zmena na efectin...a mozno prave ze sa neveim uvolnit to nejde,este ked som si to precitala aj v pribalovom letaku, mozno som si to vsugerovala