Po práci som neustále unavený a bez energie

Príspevok v téme: Po práci som neustále unavený a bez energie
FABULATOR

Dobrý den už dlhšie ma trápi problém s únavou. Počas dňa keď pracujem tak nepociťujem žiadnu únavu aj keď robím do noci tak absolútne nič ale jak prídem domom a sadnem si tak je pre mňa ťažké sa aj postaviť skúšal som piť viac kávy ako je normálne a bez efektu. Tak sa chcem opýtať kde by mohol byť problém?

Fabulator

Nemam naročnu pracu a po praci vždy chodim plavat niekde som čital že to može byt aj nedostatkom magnezia ale teraz nechcem skušat každy tyžden ine tabletky

SopelNema

To je normalne. Robia to hormony. Ked si v praci tak si sice unaveny, ale necitis to, lebo ti stupne nejaky hormon - endorfin a necitis to. Ked prides domov a sadnes, jeho hladina klesne a zostanes unaveny.

emminar

Problem by mohol byt aj ten, ze vobec nesportujes a len pracujes. Treba skusit zacat aj sportovat, to dobija tiez energiou.

momentik

doma mas wifi a kadeaky elektrosmog, mozno aj neporiadok, to vsetko odobera energiu. mozno si skus zdriemnut alebo naopak, ist si zabehat.

petronneta

otázka je ako dlho pracuješ. A či máš doma také úlohy, ktoré Ťa aj zaujímajú, alebo je to všetko len také, že to musíš urobiť, ale inak Ťa to vôbec nebaví.

Fabulatot

Aj som prestal put kávu a snažím sa ju vymedziť ale bez nej si neviem predstaviť ako by som fungoval aspon nejako