Biju sa vo mne dve svety.Ako z toho von?

Príspevok v téme: Biju sa vo mne dve svety.Ako z toho von?
Prezyvka12345

Ide o schizofreniu, alebo nejaku psychicku poruchu? Mam taky problem, a teda ze bijú sa vo mne dve svety.Jeden byt slusne dievca, prechadzka, zmrzlina, a domov,ustlat a spat.Druhy svet, ist na pivo, opit sa, robit nezbedy.Tak nejak v skratke.Ked som chodila na strednu skolu a teda som si chcela najst kamosov, samozrejme, tak to bolo o tom, ze jedna holka mi bola sympatická, a ja jej tiez.Ale sme len na seba kukali a neoslovili sa.Skamaratila som sa napokon s takou sedou myskou, bola taka sama.Velmi sa s nikym nebavila.Kratke vlasy, okuliare.Takze takýto typ.Bola ale super, aj na srandy.Po skole sme ale chodili len na zmrzlinu, a potom domov na autobus.Raz sme sli po skole do mesta a stretli sme tu druhu holku, co mi bola sympatická, a zavolala nas na kolotoce, ci nechceme ist.Ja ze ano, super.No a aj ta moja kamoska, tiez ze super.Ideme.Ona sa pytala kto si s nou sadne uplne dopredu, a ja hned, ze ja.Tamta ze ona urcite nie.Bolo to super a dodnes si to pamatam.Ja som skor taky zivel, a preto som bola rada.Problem vidim ale v tom, ze ked som sa dala do partie kde sa pije, tak ja som vedela zeam vypit dva tri poldeci a dost.Vzdy ma ale ti ludia presviedcali, aby som vypila viac.Ked som tak urobila, nedopadlo to dobre.Preto som sa uz chcela prestat vidat s takymi ludmi, aby som si neznicila zivot.Neskor som si nasla priatela a bol s tych akoze zlych.Pili sme a ked uz to slo z mojho pohladu za hranicu, volala som ho domov.Lenze on chcel ostat pit.Aj ostal.Rano sa potom vsetci bavili ako bolo super, a zo mna sa skor smiali, ze som odkvecla dost skoro. No o to by ani tak neslo.Vadilo mi , ze priatel chodi stale pit, a kasle teda na mna.Ze ja idem sama domov povacsine ale nikdy som nechcela este spat, chcela som byt s nim.Ked som sla do partie a nepila vela, kazdy na mna pozeral zle, ze naco som s nimi von ked nepijem, ze potom sa budem z nich smiat ze su opitý, proste ma tam nechceli.Pritom som vypila, ale menej a bola som uz opitá.Furt niekto riesil nieco také.Inak svoju slabost som nikdy nechcela priznat, lebo som sa bala ze priatel sa so mnou rozíde.Ze potrebuje silnú zenu a nie slabú.No je to slabost priznast si ze ste slabí alebo nieco nedate na nieco nemáte?? A inak trapi ma tento problem, lebo mam pocit ze mam byt s tymi slusnymi ludmi, na druhej strane ma laka robit nezbedy.Len ci si to budem vediet potom ustrazit.V takom zivote.A nedopadnem zle.Akoby na mna tlacili ludia ze si mam vybrat.Ti dobri ze nemam pit a ti zli ze pi ale poriadne.Tak mam pocit ze nikde nepatrím.

.

simiona

Toto mám aj ja, pritom som už dospelá. Mám 2 normálne kamarátky, čo nepijú, prípadne len mierne.

A zvyšok, no nedá sa ísť s nimi von, aby sa neopili. To by nebolo to najhoršie, horšie je, keď nútia piť aj iných. Vtedy mám chuť zobrať fľašku a celý alkohol vyliať preč. Ale to by som už bola mŕtva... Keď spadne niekto, kto je opitý, to je pre nich sranda. Ale na fľašku alkoholu dávajú extra pozor.

Takže som vlastne prestala chodiť von, len málokedy idem von, najprv si zistím, aká bude spoločnosť.

Zleus

Mala by si byt presne niekde "medzi". Ani jeden extrem nie je dobry, ani druhy. I ked niekomu to tak vyhovuje, byt bud taky alebo taky. Ale ked citis, ze ta proste nebavi chlastat do nemoty a v podstate z toho ani nic nemas, tak to nerob. A na frajera sa mozes vys*at pokial ta nerespektuje taku aka si, nema zmysel robit nieco co nechces len preto aby sa s tebou nerozisiel. Ak nemate byt spolu tak nebudete, to je cele, ludia sa musia v urcitych veciach zhodnut a ak to tak nie je, nema zmysel zotrvavat vo vztahu len preto, aby si nejaky vztah mala.