nic sa mi nedarí

Príspevok v téme: nic sa mi nedarí
uzneviemco

dobry den chcem sa trochu posťažovať čo má teraz furt trápi ak to niekoho nezaujíma alebo to niekoho znervózňuje, prosim zatvorte stránku.
ide o to že od začiatku tohto mesiaca (jún) sa mi jednoducho v ničom nedarí už od 1. som mala zdravotné problémy s chrbticou a trávením. nikdy predtym som ich nemala ale brala som to ako nejaký prechod zo zimného obdobia do letného a nesla som s tým k lekárovi, pretože to neboli nejak závažne ochorenia. medzi tým sa mi vôbec nič nedarí, snažím sa ako chcem ale nikdy mi nic nevyjde. patria tam aj úplne banálne veci ako napríklad, že ráno vstanem buchnem sa o roh postele...idem do kúpeľne zubná pasta mi padne na tricko...idem si upraviť vlasy samozrejme sa popálim na zehlicke... idem si natrieť chleba a cely mi na zem spadne, samozrejme tou natretou stranou. a takto je to stále, stále sa mi niečo stane. pritom neviem, či to môže byt karma lebo ja sa snažím ľuďom pomáhať, som na nich dobra a podobne...tak vôbec nechapem, prečo sa mi to deje. a teraz je sobota..včera som sa tešila, ako si užijem relax cez víkend no ono nie..ráno sa zobudím, že má hrozné boli za hlavou (zle som pravdepodobne spala) a boli to až tak, že placem. od začiatku mesiaca som nezažila ani jeden den, ktorý by bol normalny, pohodový alebo by som neplakala. pomaly strácam už aj kamarátov a prídem si, že zivot si zo mna robí už naozaj srandu...ja verim na znamenia v zverokruhu, dokonca som si pozerala aj aký bude moj mesiac jún (kozorožec)...zevraj laska, úspechy a najlepší mesiac v mojom zivote !!! no mne príde že všetko je úplne naopak... neviete čim to môže byt? že zo dňa na den sa nic nedarí? cítim sa ako keby si už fakt zo mna niekto strieľal...

Guga12

V susednej triede je taký chalan, čo furt dačo pokazí, udrie sa, potkne a inak sa nezmesti do kože a furt podráždený z maličkostí. Vraj má dysfunkciu mozgu. Dobre funkčný mozog vie, že život je krásny. Aj mne sa občas nedarí, navyše som na svoj vek nevyvinutá a krpatá, no a čo? Vždy existuje kopa vecí, z ktorých sa dá tešiť. Skús Ich vymenovať ty! Dnes som mala na raňajky lángoš s cesnakovou smotanou. Hneď ráno taká dobrota. Potom som kŕmila mačky. Boli také zlaté. Na obed bola ovocná polievka. Moja obľúbená. Bola som sa prejsť so psom a poslúcha na slovo. Chcela som sa kúpať v rieke a ocko so mnou išiel. A na trampolíne som si nacvičila zaujímavú zostavu, nahrala na video a poslala kamarátkam. Teraz mi jedna volala, ako inak by to vyzeralo ešte lepšie a teším sa, ako to zajtra na trénujem. Som smutná, že u jednej kamarátky je bazénová party a mňa nepozvala. Ale babka mi povedala, kto do mňa kameňom, ja doňho chlebom, tak ja ju just pozvem na narodeniny, aby si uvedomila....

Peeteer

Uzneviemco, pocuvaj na to zakopavanie, padanie a rozbijanie veci ti poradim nieco velmi dobre. Toto iste robila priatelka, ze furt jej nieco padlo, nieco rozbila (tyzdenne aj 3-4 veci, mobil kazde 2 mesiace a padol jej tak do 2 dni od kupy, ze praskol displej, aj ked bol v obale a mal nalepene ochranne sklo), furt modriny, ze do niecoho vrazila a tak som si ju zacal vsimat a prisiel som na to. Jednoducho, ked clovek urobi pohyb, ktory nestiha mozog koordinovat, tak sa nieco stane. Napr. na stole flase, pohare, taniere a ona sa rozhodla si zobrat zemiakovy lupienok a pozpravala sa s inymi a prask tam ruku a bac, hned nieco rozbite. Som jej vysvetlil, ze musi spomalit a viac sa sustredit, ked nieco robi. Ja kebyze to robim tak ako ona, tiez by som tie veci tak rozbijal. Dala si povedat, najma, ked sa jej kupoval 4. mobil za polroka. Vzdy ked ides nieco robit, spomal a sustred sa na to, vtedy nezakopnes, nepadne ti nic z ruky atd.
A nelutuj sa, kazdy mame dobre a zle obdobie, ako sa hovori, po kazdej burke vyjde slnko!

Kozorozec8

Ja mam pocit,ze my kozorozci to mame celkovo so vztahmi problematicke.neviem,vyjadrite sa ini kozorozci.mozno zovseobecnujem,ale co sledujem mame problém prejavit pocity pred ludmi,ludia si to zle vysvetluju a my sa citime este horsie.

Zuzka8

Možno si podráždená? Karme by som to nedávala na "krk" a tie horoskopy sú pre tisícky ľudí samozrejme, že je to výmysel a inak aj zlé. Veriť kartám osudu.

Dám Ti radu môžeš sa sústrediť na to dôležité a to je ako napraviť trávenie a ako sa starať o chrbticu. :-P hm, ten princíp platí v podstate aj pre mňa.

uzneviemco

ja sa snažím a práveže dosť ale mne príde že po tom úplne najhoršom obdobi príde nejaká mala chvíľka kedy som konecne šťastná ale trvá to naozaj iba chvilku a potom zase príde to zle obdobie...

Riia

Nemozes si to len nahovarat?
Kazdy mame obcas horsie obdobie, skus sa nezameriavat na tie zle veci, iste sa ti deju aj dobre, ale pozornost venujes hlavne tym neprijemnym.

uzneviemco

to iste platí aj medzi mojimi vzťahmi. vzťah medzi kamarátmi sa mi rúca pred očami, keď chcem na nejakého chalan zapôsobiť nic nevyjde a keď sa chcem s niekym novým spoznať taktiež to nejde. pritom to vzdy bolo v pohode ale od 1. sa ako keby moj zivot úplne zmenil...