Velmi to boli,,,strasne sa trapim,,,moje vnutro umiera ,,,,a boli to strasneeeeeeee.....Boze moj ako moze niekto tak lahko zabudnut na moju lasku ,,,na lasku co citil ku mne,,,,som taky bezceny?? Preco preco??? preco ????preco ma to musi tak silno boliet tak strasne ubijajuco boliet,,,,,nevladzem uz zaspavat s uzkostou a prebudzat sa snou,,,,spat len par hodin a potom cely dlhy den citit tu ukrutnu bolest,,,,,,milovat niekoho kto o to nestoji,,,,,niekoho kto ma zahodil ako kus nepotrebneho smetia,,,mysliet na nu kazdu minutu,,,cely den,,,a den za dnom,,,stale rovnako,,,,,,,,,,,,ako to zvladate vy?
Bolesť vnútra po rozchode
Neviem či je FAKE, ale tento pocit je po rozchode veľmi častý. Máš proste absťák, odstavili Ťa od drogy, ktorú produkoval Tvoj mozog v prítomnosti blízkej osoby.. Dopamín. Takto sa cíti narkoman ktorému chýba dávka. Hlavne tvrdé drogy. Kokaín... až na to, že toho mnohokrát musia priväzovať k lôžku. Problém je v tom, že Ty to máš ešte horšie o silné emócie zo vzťahu a dlhodobo sa to usadí v podvedomí. nie si ochotný pripustiť, že ide o podvod prírody. Máš dojem, že ide o pravú lásku, po ktorej tak túžia všetky ženy. Pomôcť môže psychiater. Nie psychológ.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.