Mám problémy v škole

Príspevok v téme: Mám problémy v škole
Lucian

Ahojte potrebujem pomôcť mám 13 rokov som chalan a chodím do 7 triedy v škole. Mám s mojim otcom po vätšine veľmi dobrý vzťah ale blíži sa koniec roka a ja som mu slúbil že na vysvedčení nebudem mať trojku. On už ale tuší že ju budem mať a kričí na mňa viem čo sa stane ak donesiem domov 3 trojky ktoré mi vychádzajú obrazne povedané roztrhne ma ako žabu a bude na zlý a všetko to hodí na moju mamu že keď som u nej lebo sú rozvedení tak sa neučim a budem sa mať veľmi zle neviete mi nejak pomôcť prosím

Cariboo

Ahoj Lucian, ak je to tak ako pises,nestresuj, uz svoje vysvedcenie nezmenis. ja na tvojom mieste pockam kym bude mat otec lepsiu naladu a pojdem za nim s priznanim ze ta cakaju trojky na konci roka. Nech je pripraveny a nech sa necuduje, tvoje vysvedcenie je vizitkou aj tvojich rodicov a ucitelov. Ked maju o svoje deti rodicia zaujem a chcu od nich dobre vysledky, tak sa s nimi doma ucia alebo im dohodnu doucovanie
pretoze nie kadzy ma nato aby bol cisty jednickar. Ak si bol lenivy, je to tvoja chyba, ak mas problem pochopit latku, priznaj to pred rodicmi. na buduci skol rok sa dohodni s oteckom ako zapracujete na znamkach. snazit sa musis sam ale urcite ti pomoze ucenie s niekym, kto ta bude motivovat. opravit si trojky na dvojky nie je take tazke.
Good luck