ahojte, ludia ktori mate skusenost s prijimackami na lfuk: dekan oznamil ze prijmu ludi ktori mali 688 - 800 bodov, chcem sa spytat, ze ak by sa nedoplnil pozadovany pocet prijatych tak sa tie potrebne body zmensuju ...moja otazka je, kedy by tato zmena bola zverejnena??
dakujem za pomoc, pekny den zelam
LFUK vyhodnotenie prijimacich skusok
no parada, tak ste sa asi podostavali:) congrat :)
Tak uz je to oficialne, znizilo sa nakoniec na 660 bodov vratane :)
Uprimne vobec netusim, kolko ludi bolo na prijimackach.. Len ma to tak zaujimalo, ci je sanca, ked aj v septembri sa vraj este znizuje.. Ale chapem, ze to je tazko odhadnut.
logicky, podla toho, kolko ludi robilo prijimacky a kolki su v ktorom pasme. kludne to moze spadnut hocikde. bolo vela ludi na prijimackach?
Zdravim, neviete niekto, o kolko sa cca posuva celkovo hranica? Je mozne, ze to tento rok „spadne” az na nejakych 630-640 bodov?
No tych 660 asi nie.. ale nadej umiera posledna.
Tvoj otazka je vcelku narocna, kedze tie cisla su kazdy rok individualne a zavisia od pripravenosti uchadzacov. A teda nikdy sa neda presne povedat, len priblizne. Napr. koment antilooopa - ze kedysi boli hranice okolo tych 780b, ja si pamatam rok 2014, to bola 710b, tusim.. A teraz je kazdym rokom nizsia. Minuly rok 700b, tento rok uz 688b.
Minuly rok klesla hranica z prvotnej 700b na 666b, aj kvoli Pellegrinimu.. Osobne to nevidim nemozne, prinajhorsom ti to ujde o par bodov. :/
Chcem ti len napisat, ze aj ked to tento rok nevyjde, nevzdavaj sa. Ten rok volna by ti mohol nakoniec viac dat.. :) A vela ludi sa na medicinu dostane az na druhykrat.
z 800-660? Neviem ci je to mozne
Dakujem! Avsak este mam otazku, ze ak by sa nahodou znizovali tie cisielka prvykrat.. o kolko cca to zvykne ist dolu? 800-660 napr?
Nemas zac :), vela stastia v studiu, pekny, aj ked narocny vyber :)