LFUK vyhodnotenie prijimacich skusok

Prijimacky

Uprimne vobec netusim, kolko ludi bolo na prijimackach.. Len ma to tak zaujimalo, ci je sanca, ked aj v septembri sa vraj este znizuje.. Ale chapem, ze to je tazko odhadnut.

momentik

logicky, podla toho, kolko ludi robilo prijimacky a kolki su v ktorom pasme. kludne to moze spadnut hocikde. bolo vela ludi na prijimackach?

Prijimacky

Zdravim, neviete niekto, o kolko sa cca posuva celkovo hranica? Je mozne, ze to tento rok „spadne” az na nejakych 630-640 bodov?

LFUK

Tvoj otazka je vcelku narocna, kedze tie cisla su kazdy rok individualne a zavisia od pripravenosti uchadzacov. A teda nikdy sa neda presne povedat, len priblizne. Napr. koment antilooopa - ze kedysi boli hranice okolo tych 780b, ja si pamatam rok 2014, to bola 710b, tusim.. A teraz je kazdym rokom nizsia. Minuly rok 700b, tento rok uz 688b.
Minuly rok klesla hranica z prvotnej 700b na 666b, aj kvoli Pellegrinimu.. Osobne to nevidim nemozne, prinajhorsom ti to ujde o par bodov. :/
Chcem ti len napisat, ze aj ked to tento rok nevyjde, nevzdavaj sa. Ten rok volna by ti mohol nakoniec viac dat.. :) A vela ludi sa na medicinu dostane az na druhykrat.

kupemsavdunaji

Dakujem! Avsak este mam otazku, ze ak by sa nahodou znizovali tie cisielka prvykrat.. o kolko cca to zvykne ist dolu? 800-660 napr?