Som strašne skareda zena

Príspevok v téme: Som strašne skareda zena
Zuzi333

Ahojte som naozaj veľmi skareda, ľudia mnou opovrhuju, na zs má šikanovali, na strednej si ma nevšímali, vzivote som nemala chalana a už strácam nádej a chuť do života. A prosím nepíšte že nie som keď mi to tisíce ľudí povedalo, a mám aj zrkadlo, mám malé oči, veľký krivý nos, úzke pery, okrúhlu tvár, riedke obocie a aj akné, vyzerám ako príšera vážne, mám chuť sa dorezat za to aká som hnusná odporná. Ani moja postava nie je nič extra, nemám nadváhu ale vôbec nemám pekne tvarovanu postavu. A vsetkym ide o vzhľad úplne všetkým, nielen že nemám chalana ale ja nemám ani priateľov, priateľky, a aj rodina má neznáša, všetci, vlastný brat!!! Som prekliata alebo čo? Preklial má niekto predtým ako som sa narodila??? Mám 23 rokov

BJ_2

Andy_ruiz dobre pise, nastastie u muzov vyzor nezavazi az tak co sa tyka priatelstva. Nikdy mi nevadil, ked som si s niekym rozumel po povahovej stranke, aj ked bol muz fyzicky skaredy, aj ked mal akne, ci bol tucny, a nemal nikdy babu lebo vyzeral otrasne, mne to nevadilo. Ale su dnes uz aj taki muzi, co na to davaju, ale ti su posahani z mojho pohladu. U zien to ale mam pocit, ze zavazi viac, lebo za skaredu kamaratku, sa akoby stado samic co lepsie vyzeraju posmieva tej, co sa s "nou taha". Proste zeny ked su potvory, tak to je horsie, nez muzi.

Zleuz

Swistica mne vobec Lady Gaga nepride skareda, neviem preco sa to o nej hovori, i ked lepsie vyzerala predtym ako teraz co si nechala trochu zvacsit pery, podla mna jej to vobec nepristane a zda sa mi, ze ma aj vyplne v licach. Ale podla mna predtym bola pekna, uplne normalna baba, vobec nie skareda.

Andy_Ruiz

Bj2 celkom dobre radi , nie vzdy to moze dopadnut dobre , mozu ti radit ze neboj sa urcite si niekoho najdes , ale co ked nie ? Potom nastane uz len to prave trapenie, vies ja ti poviem bol som v presne tej istej situacii ako ty a tiez som si povedal ze do nejakeho casu skusim si hladat, vselico som vymyslal ale vzdy bez sance na vztah a preto som mal aj plan B ze to nemusi vyjst, lebo niektori co uz si nasli svoju polovicku to beru ako samozrejmost ze urcite si niekoho najdes ale tak to neni tak ja ti radim, snaz sa hladat si partnera, no maj otvorene zadne dvierka a pocitaj s tym ze to nemusi vyjst. Len ma zarazilo , ze pises kvoli vzhladu nemas kamaratov, ja neviem ako je to u zien ale ja som este mozno od teba 10x skaredsi ale s kamaratmi nikdy v zivote nebol problem, nikdy neriesili vzhlad vsak to je hadan to posledne nie co je potrebne pre kamaratsvo.

BJ_2

Chirurg nieje riesenie, rezat do tela nieje riesenie na vsetko. Niektori ludia sa uz po banalnych operaciach od lekara nevratili, respektive upadli do komi a skoncili na vozicku, cize v konecnom dosledku este stratili este z toho mala, co mali a dopadli horsie, nez pred operaciou.

Rozhodne jedina cesta je cez to "prijatie seba sameho". Vyrazne skaredi ludia to maju ale velmi tazke, vybojovat to, nez priemerni alebo pekni, ale je to jedina cesta.
A ako pisal tutanchamon, makeup je iluzia, budes sa zbytocne bat dat to dole pred niekym kto ta pozve na rande, lepsie nech je pripraveny na tvoju prirodzenost. Musis ich nalakat na svoje srdce, nie vyzor, ina sanca ti neostava. Tak ako ti tu niektori napisali, mudrost, charakter, srdce... ale ok, niekedy to proste na manzelstvo nemusi byt, take zeny niekedy isli do klastora, proste odisli na duchovnu cestu, tam nevadi az tak ze si sama, lebo je tam komunita.
Rozhodne ale beznych chalanov neoslovis, tie fakt pozeraju hlavne na vyzor na 90%, a takisto chcu sex. Tieto dve veci su u nich 90 alebo 95% u baby, bohuzial, tak to je. Ked nieje toto, ani neriesia. Ja ti doporucujem zit duchovne, hladat cestu samej k sebe, neries dnesnych ludi do vztahov, lebo sa popalis, ked to pride, pride, ale ak to pride, tak jedine ak na srdce alebo charakter u teba.

Zuzulik8

Vsetko to co spominas sa da riesit. Malé oči - zvyrazni si ich dobrym licenim. Veľký krivý nos - bud sa s nim zmier alebo chod na plastiku. Dnes ju robia uz aj na splatky. Úzke pery - mozes si ich nechat trocha zvacsit u chirurga alebo pouzi konturku. Okrúhla tvár - vsak ta je pekna, vidis sa zbytocne skaredsie ako si. Riedke obocie - zase mejkap alebo permanentny mejkap. Akné - ak ti nic nezabera nechaj si predpisat Aknenormin. Tiez som ho kedysi brala lebo som mala akne az skoro do tridsiatky. Mam byvalu kolegynu co nie je teda ziadna fesanda, krivy nos, kratke vlasy, korpulentna postava, iny kolega o nej povedal ze zozadu vyzera ako chlap. Ona ale taketo reci neriesi, vzdy ovplyvala velkym sebavedomim, je mila, priatelska, usmievava, rozdava dobru naladu, s kazdym sa porozprava, vtipkuje. Balila len tych najvacsich fesakov a jedneho nakoniec zbalila. Tvoj najvacsi problem je zrejme sebavedomie kedze ti ho bohuzial niektori cely zivot nicili a vidis sa ovela skaredsie ako si, odporucam sedenia u psychologicky, pomoze ti ho zdvihnut a najst svoju hodnotu.