Nie som si istá partnerom

Príspevok v téme: Nie som si istá partnerom
smutkoo

Ahojte,
v posledných dňoch mi začala vŕtať v hlave istá vec. S priateľom sme spolu už veľmi dlho, je to niekoľko rokov, ja som jeho prvá a on môj prvý. Len sa chcem spýtať, že či je normálne mať pochybnosti. V poslednej dobe začal stále viac hovoriť, že tak do roka-dvoch ma plánuje požiadať o ruku (stále študujeme, preto taká dlhá doba), a poviem vám pravdu, aj sa teším, ale ako hovorím, mám trochu pochybnosti. Je to človek s ktorým mi je úžasne, vždy ma podporí, utrie mi slzy, keď je najhoršie, ale na druhú stranu, niekedy ma vie poriadne vytočiť. Jasné, každý máme chyby, ja nehovorím. Ale neviem, čo mám s týmto pocitom robiť. Myslíte si, že ten pocit prejde? Alebo to mám nejako riešiť? Pravdupovediac, po tých 7 rokoch si už neviem predstaviť život bez neho, ale predsalen mnohé chyby, ktoré teraz prehliadam môžu vyrásť do obrovských problémov, ktoré budú pre mňa neprekonateľné (napr. fajčenie, niektoré jeho reakcie), ale potom už bude neskoro. Ďakujem za akúkoľvek radu, resp. vaše skúsenosti. :)

pp

Jednu vec nikdy nepochopím. Ako ti moze vadit fajčenie, vieš to od začiatku a po 7 rokoch to považujes za problem? Ako ta tym on obmedzuje? Viem ze toto nefajčiari vkuse riesia na svojich partneroch fajčiaroch, no nechápem. Neumyva si zuby? Nezuje žuvačky? Nedáva si ciste veci? Fajci snáď doma v obývačke? Ved dnes si nezapalis ani v restike. Pomaly ani v bare. V kaviarni si beres kávu pred budovu, aj to na teba zazeraju. Si strašne netolerantna. Ze do budúcna ti to bude vadit ešte viac. Vymýšľas si dovody abu si si ho sama v svojich očiach znechutila. Ked nie si a nim šťastná najprv hľadaj problem v sebe.možno nie si sama so sebou spokojná tak riešis jeho pseudo chybu. To je výsledok tvojej nespokojnosti lebo ženské nevedia byt spokojné.

Bubliii

7 rokov je dla mojho nazoru uz dost na to, aby si ty aj on vedeli, ci chcete byt spolu do konca zivota alebo nie.. ale zavisi aj od toho, kolko mate rokov. Asi by som dala taky uprimny rozhovor, ze co a ako dalej.. a preco sa nemozete zasnubit uz teraz, ak obaja chcete? A svadba moze byt po skole. Lebo vztah by mal napredovat, aj ked iba mensimi krokmi, aby sa nestal prechodenym co je dnes bohuzial velmi casty jav.

slobodnemaciatko

Nevies si predstavit zivot bez neho, ale mas pochybnosti, ci mas stravit zivot s nim?
To nejde velmi dokopy.
Vyspely clovek si je isty a neprotireci si. A nehlada stale nieco lepsie, lebo to lepsie uz ma.

SopelNema

Tiez si myslim , ze je to na rozchod. Keby som bol tvojim partnerom a zistim, ze riesis taketo blbosti z nudy a vsetkych otravujes s obcasnym pocitom vratane jeho, tak sa s tebou hned rozidem.

Tutanchamon_xD

stačí, že sa niekto sťažuje vo vzťahu, že partner pije mlieko z krabici a to je hneď dôvod na rozchod pre tých pár jedincov, čo sem chodia stále písať tie isté bludy, ktoré sa im rodia v ich hlavičkách makovičkách :)

Žiadny rozchod nebude. Podľa toho, čo píšeš, tak ťa priateľ miluje a to je dôležité. Nevidím, že by si písala, že flámuje s inými ženami, že sa k tebe správa ako k handre, že sa stretáva poza tvoj chrbát s bývalými frajerkami. To, že sa niekedy hádate je úplne normálne. Taktiež píšeš, že ťa plánuje požiadať o ruku, takže to bude s tebou myslieť asi vážne.

swistica

Ano, pochybnosti su normalne. Pises, ze studujete a poziadanie o ruku je realne o dva roky. Ale ved to je velmi daleko. Ber to tak, ze to s tebou mysli vazne, co je super a dalej to teraz zatial neries. Ako kriterium si urci to, ci ho lubis alebo nie. A to, co pise momentik - ze rozchod. To som pravdupovediac vobec nechopila. Ako pisem - hlavne kriterium je to, ci ho lubis alebo nie.