Dar pre ucitelku

zuzicela

a nad takymi tymi mydielkami vonnymi si nepremyslala? kocky ich pokukaju vela teraz na internete a podla mna to je mila pozornost

ahjajjaj

áno, na Vianoce sa dáva nejaká pozornosť. Balíček levandule, voňavé mydlo, miniparfémiky - vzorky a pod., pečený čaj, káva, čokoláda.
Raz moje deti darovali na Vianoce učiteľkám veľké medovníkové domčeky, aj s figúrkami. Bolo to veľmi pekné. Alebo vianočný kaktus, či Mikulášsky kvet.

Pivonka37

Mňa by skôr zaujímalo, či sa zvykne dávať pani učiteľkám nejaká pozornosť aj na Vianoce? Ďakujem za vaše skúsenosti a rady.

petroneta

Teraz už čokoľvek. Kava, čaj, levandulove vrecúška, mydla atď. Predovšetkým sa do budúcna dohodnúť s ostatnými rodičmi a kupovať na Vianoce a koniec školského roka spoločný darček. A na deň učiteľov sa zložiť po 5 centov na čokoládu.

irga85

podľa toho aký to je ročník, keď odchádzajú deti napríklad z 9 ročníka tak vtedy sa zvyknú skladať na niečo drahšie ale inak sa normálne kvietok nosí

swistica

Urcite nie rezane kvety, tych dostane mnozstvo a do dvoch dni i tak zvednu. Tiez nie cokolady. Tiez ich dostane mnozstvo a väcsinou ich aj tak bude rozdavat dalej. Podla mna su vhodne knihy s venovanim, pripadne kvet v crepniku. Idealne ak sa zlozi cela trieda na jednu vec.

Pag

Mozno by nebolo od veci jej kupit dajme tomu maleho chameleona, nikto nedokaze pozerat sucasne jednym okom na oblohu a tym druhym do zeme s tym, ze by mu mozek nezoskratoval. Alebo originalne by bolo, ak je to anglictinarka, tak dajme tomu - English for dummies.