Komunikácia

Príspevok v téme: Komunikácia
Miroslav2003

Ahojte. Opäť troška blúdim tak som si prišiel pre radu. Už dlhšiu dobu sa snažím si nájsť frajerku. Bol som v kontakte minimálne s 20 babami v priebehu roka aj pol. Viem, je to asi veľa a za chvíľu ma z toho asi porazí pretože je to každý jeden vzťah takmer o tom istom.

Prvé baby ma odmietli z mojej neskúsenosti. Ďalej som baby posielal preč ja, pretože niektoré veci sú pre mňa jednoducho nepredstaviteľné a hľadám si niekoho sebe rovného. Jednu som neľúbil, druhá mi povedala že jej bude kupovať všetko frajer a pod. Ostatné zlyhali na banálnej veci - komunikácia. Teraz neviem kde mám hľadať chybu, v sebe alebo v nich ?

Po odpovediach v štýle "áno, nie, ehm, dobre, presne tak" som si bol istý že baba takmer na 90% nemá záujem, tak som ju nekontaktoval a nepísal som jej. Po dvoch dňoch mi písala kde som, že čo jej nenapíšem. Takto všetky baby. Keď mám ja o niekoho záujem tak ma zaujíma všetko o ňom a spytujem sa všetko čo ma napadne, nie ?

Neviem či sa baby v mojom veku boja rozprávať, alebo nebodaj písať. Ale potom čo chce taká baba vzťah ? Je to základ.. Je dosť možné že ja mám veľké očakávania som naročný. Aj to je možné. Ja nemám problém babu zaujať, zbaliť ju.. Nebojím sa idem do toho, len mám problém že každý má nejaký problém. Ktoré som vypísal vyššie.

Akože ja pochopím keď má baba zlú náladu, a keď je taká smutná a rozpráva sa s vami takto možno deň, dva. Ale nie celý čas čo sa o ňu snažíte. Neviem či sa momentálne na to nevykašlem. Dalo mi to nesmierne veľa skúseností, a vďaka niektorím babám normálne prestávam veriť nejaká súdená pre mňa behá po tomto svete. Áno, a to v 16 rokoch, celkom smutné.

Ja kladiem otázky, také otázky na ktoré sa dá kecať aj celý deň kebyže sa chce ale ja dostanem odpoveď "no".. Alebo niečo podobné.. Ak by ste mi vedeli pomôcť budem veľmi rád. Trošku ma to štve, lebo sa začínajú búriť hormóny, a povedzme si na rovinu.. Je to taký divný pocit.. :D

petronneta

skús dať na úvod otázku, ako trávi víkend a pokiaľ sa rozpíše, je komunikatívna, a pokiaľ nie, viac jej nenapíšeš.

Dorota dobrota

Ahoj mne robila jedna pani doktorka na čierno bez bloku vrasky okolo očí a nosnoustne ryhy tak ze mi cez oci dala kyselinu nech to stecie.. Začali mi puchnut oci tvoryta s mi voda pod očami, tak mi 4 x po nejakom odstupe pichla rozpúšťavacku tým pádom som sa mi hneď vrasky vrátili a problém meustupil a doktorka prestala javiť záujem.. Cize som si zaplatila za pľuzgiere pod očami 710e namiesto krajsej som ostala skaredsia než som knej prisla. Kam sa mam obrátiť viete mi prosim poradiť.. Som zufala, doktorka namiesto ospravedlnenia bola ešte aj drzá a momentálne ani nekomunikuje krásny prístup..

swistica

Pozor nepisat na mail koniec.cesty, autor casto pise vo viacerych temach, ze ma podobny problem pricom pouzije tento mail, no iny nick a samozrejme i problem je iny. Treba byt opatrny.

SofiaElla

Asi si len často narazil na baby, ktoré majú dobrý pocit z toho, že im niekto napíše, ale komunikovať už nechcú (možno ani nevedia). Pri takýchto zoznamovačkách treba brať reálne do úvahy toto zvýšené riziko a nebrať si to tak k srdcu.

Miroslav2003

Ja nehovorím že sa má so mnou rozprávať o jej skutočnom súkromí hneď od začiatku. Len jednoducho ja to nechápem, čo je na tom ťažké iba odpovedať na otázku. Ja by som pochopil kebyže ma pošle do zadku, alebo takéto odpisovanie vtedy keď o mňa nemá záujem ja beriem. Len nechápem to, že prečo nevie rozprávať. Veď je to úplne jednoduché, len pokiaľ sa spytujem iba ja a odpoveď je jednoslovná mňa to tiež prestáva baviť.

Ale jednoducho otvorená koverzácia, netreba sa báť. Ja som možno iný ale ja sa nebojím. Neviem čoho by som sa mal báť, veď ja nehovorím že musíme byť hneď spolu, ja netlačím na pílu. Dávam tomu voľný priebeh, len keď už baba odpisuje, myslím si že odpisuje rada, a nie z donútenia. Neviem ktorá by odpísala len tak, akože viem že niektoré sú také že nehajú aby som sa namotal a potom sa vykašle na mňa. Ale aj tak.

swistica

Ale co, tak uz som podla teba aj dobreuz aj zleuz. Iba tieto dva? Vsak sem vypis vsetky nicky, co maju iny nazor ako ty. Iste som to vsetko ja. A ti co pod nimi pisu, sa aspon pobavia :-)
A trochu sa uvedom. Kazis pomaly kazdu temu, tym ze tam spustas diskusie,ktore s temou vobec nesuvisia.