Vyber kaviarne/restauracie

Tyna_Mal

Ja používam dobrú aplikáciu www.foodpanda.sk na výber jedla :-) . Do reštaurácie už skoro nechodím. Jedlo si totiž oveľa viac vychutnám v kľude doma pri sledovaní filmu. Väčšinou keď idem domov z práce, tak s jedlo objednám a sme doma zhruba na rovnako. Objednanie jedla využívam minimálne raz za týždeň.

Bubliii

Nie, ja sa prechadzam po pamiatkach a ked mi vyhladne, pozriem sa, co je v okoli. Rsp pozeram cestou, ci ma nieco nezaujme. Rozhodne nevyhladavam cielene, skor ked natrafim napr na susi bar, tak si poviem super, susi som davno nemala a idem tam.
Viem, ze su ludia co ani nevkrocia do restiky co nema recenziu niekde na google, ale ja som stara skola, nepotrebujem aby mi mobil hovoril, kam sa mam ist najest. Nadnesene povedane, ale tot moj nazor

swistica

Ja mavam smolu na vyber. A casto byvaju pekne miesta zastrcene tak , ze ich clovek lahko prehliadne. Ked potom vidim na insta pekne kaviarnicky, tak ma to stve, ze ja som vybrala nejaku zlu.

momentik

bublii, ale ty akoze prides do mesta a co, zacnes chodit po centre a hladat trebars vietnamsku? o to hladanie ide

Bubliii

Ja podla toho, na co mam chut, financii a asi aj vzhladu restiky,ci ma oslovi alebo nie. Rada skusam, appky su mi zbytocne.. mozno raz-dvakrat som bola sklamaná, inak vzdy dobre. Ale je pravdou, ze som dost nenarocna. Castokrat mensia krcmicka s par jedlami mi ucaruje viac ako 5* restika.