Večný problém s jedlom

Príspevok v téme: Večný problém s jedlom
Dievcasmutne

Ahojte je to hrozne už tri roky neviem jesť normálne , teraz mám 157 cm a 54 kg a pred nedávnom som mala 60 a boli časy keď som mala 46,47 kg, no proste neviem jesť normálne , občas aj zvraciam ale nie často..väčšinou sa len prejedam ako zmyslov zbavená a potom držím diétu ale tiež nie zdravú dietu ale takú že zjem za deň napr pár kúskov pizze, jedno jablko, nejaký keksik a tak a chudnem lebo aj keď jem nezdravé veci ale jem malo..prosím ľudia poraďte čo robiť ako začať opäť jesť normálne a schudnúť a udržať si štíhlu postavu, k psychológovi sa hanbím ísť, veď sama sebe sa hnusim za to ako sa prezieram a ešte aby som o Tom rozprávala niekomu inému, veď aj teraz keď toto píšem sa hanbím a pritom je to anonymné...ďakujem vopred za rady

Riia

Dolezite je prist na to, z coho prameni toto tvoje spravanie.. Posmievali sa ti niekedy? Alebo sa ty sama vidis tucna, si so sebou nespokojna, mas nejake ine problemy, ktore by s tym mohli suvisiet..? Skus nad tym popremyslat.
A nastav sa myslenim tak, ze dietami, prip. hladovanim nic nedosiahnes, akurat ochories, zhorsis si zdravie a neskor to vsetko zasa priberies. Skus jest zdravsie, vydatnejsie, resp. vyzivovo hodnotnejsie jedla, nie nejake nezdrave „prazdne kalorie”...
a ked si chces udrzovat vahu, pridaj este pravidelny a intenzivny pohyb, to je vsetko.. Ziadne diety, zvracanie a podobne veci..
k psychologovi sa nemusis hanbit ist.. mozno prave on by ti pomohol a nasmeroval ta na tu spravnu cestu. Kazdopadne je to o tebe a je to tazke, prist na to, preco to tak je, nejak sa s tym vysporiadat a najst si sposob, ako to napravat.. Drzim palce, viem, ake to je narocne.

veronika234

normálne jedávaj na raňajky krajec chleba s niečím, riadny obed, na olovrant nejaké ovocie alebo jogurt a na večeru krajec celozrnného chleba s niečím. Ak Ti je zle, mala by si si v lekárni zaobstarať tráviace enzýmy. A skús zamerať svoju pozornosť iným smerom. Nežijeme, aby sme jedli, ale jeme, aby sme žili. Takže jedlo je len totálne vedľajší element života. Chodíš do školy, alebo pracuješ, máš kamošky, máš nejaké záľuby, pomáhaš iným ľuďom, máš psa, ktorý si vyžaduje výcvik a starostlivosť, nemáš nič dôležité? Môžeš skúsiť nejakú brigádu.

Zradlo

Hmm skus zacat varit sama sebe,
Ja mam laktozovu a hist. Intoleranciu a musim si vsetko varit sam.
Var a jedz to co ti chuti a to je zdrave,nie hotove xracky plne eciek umelin a nekvalitnych produktov.