Ahojte vsetci,som chlap a postradam od svojej priatelky tie hrejive slovicka ako lubim Ta alebo milujem Ta,,, ja jej ich denne poviem aj napísem asi 10 krat... je pre mna uplne vsetkym a nikdy som necitil take pocity ktore pri nej mam...som ako cinna sopka...
Ako často hovoriť milujem Ta
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Ty tu vlastne naco stale pridavas fotky?
Ja som to svojej povedal raz za cely vztah. Cize ak chces, aby ta povazovala za vaginu tak v tomto zvyku pokracuj.
Mne toto iste robi moj priatel a lezie mi to strasne na nervy. Vzdy mu na to len odpoviem, ze ked sa nieco zmeni tak mu to oznamim, ze uz ho memilujem a basta. Nie som na tieto picoviny...
MiMi - si veľmi čerstvo zamilovaný tínedžer, takže dá sa to pochopiť. Asi ti bude ťažké vysvetliť, že síce hovoríš "milujem ju", ale reálne by si nevedel povedať PREČO ju miluješ, Nanajvýš pre jej krásu a pre to, že ťa fyzicky priťahuje až moc. Takže hovoríš to úprimne, ale telu, nie jej povahe. ---- Neber to ako kritiku, ale skôr ako impulz na zamyslenie, že najprv by si ju mal spoznať ako človeka a potom niečo tvrdiť..........
------------------------
A ešte správna odpoveď na tvoju otázku: - Človek to má hovoriť len vtedy, keď to naozaj cíti a je vhodná chvíľa povedať tie slová.
Inak sa časom stanú iba otrepanou frázou..., zvlášť ak je správanie človeka horšie, ako jeho vyznania. Všetko je potom falošné... a slová sú len hrou na ohlúpnutie dievčaťa.
Menej hovor, ...nechaj viac hovoriť srdce a rozum, aby ju mohli spoznať (...a ona teba).