Ahojte vsetci,som chlap a postradam od svojej priatelky tie hrejive slovicka ako lubim Ta alebo milujem Ta,,, ja jej ich denne poviem aj napísem asi 10 krat... je pre mna uplne vsetkym a nikdy som necitil take pocity ktore pri nej mam...som ako cinna sopka...
Ako často hovoriť milujem Ta
Podľa mňa je podstatnejšie konať, činy sú dôležitejšie jak slová, nie??
Načo to tak často hovoriť. Rozumie sa samo od seba podľa správania, ako má kto koho rad.
Ako často to hovoriť?
No predsa vtedy, keď človek cíti túžbu to povedať.
Ale aby sa tieto slová nestali rutinou a obyčajnou frázou, prípadne aby nezovšedneli.
A samozrejme, tieto slová dokázať aj skutkami.
Mal som priateľku, ktorá mi za celý čas vzťahu nepovedala ľúbim Ťa, a súčasná mi to hovorí aspoň 20x denne.
Takže čo je lepšie?
Ano a preto mam uz par rokov priatela :D
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Aj tak si kkt.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Dobreuz: aj keby si dobre vyzeral tak ti to nepomoze lebo si kkt. A vlastne tebe by uz nic nepomohlo.
No rozhodne by si to mal s muzmi skusit lebo zeny nenavidis tak ti ani nic ine neostava. Muz ti da kopu lasky, bude ti verny, nepojde mu o tvoje peniaze.