ako prestať na neho myslieť?

analyzator

Nie si na chybe. Pohrala s Tebou len príroda. Samozrejme si dala príležitosť, krátky kontakt alebo ešte pravdepodobnejší je očný kontakt. Potom je to už len otázka zlomku sekundy. Za určitých podmienok dochádza v mozgu k chemickej reakcii, nadprodukcii dopamínu a Tvoj mozog si danú osobu automaticky spojí s radosťou, so šťastím a s obrovskou láskou. Tak to ale nie je, pravdou je, že v skutočnosti si sa len stala závislá na veľkých dávkach dopamínu, ktorú Ti tento “vzťah” v určitých prípadoch poskytoval/poskytuje. Okrem toho ovplyvňuje mozgové centrá. Nie je to na rozumovom základe. Ani nevieš popísať, prečo na neho musíš stále myslieť. Pokiaľ tento chemický ošiaľ v mozgu trvá, zbaviť sa vôľou tejto osoby je takmer nemožné. Problém je v tom, že aj takýto vzťah má vývojové štádia založené na inej chémii. Určite zanikne vo vzťahu ak by si s ním žila, čo trvá asi 18-30 mesiacov alebo ak sa Ti podarí ďalšia zamilovanosť s inou osobou.Tá premaže túto prvú. Ale už nikdy sa nemôžeš do tej predošlej znova zamilovať. Rozvody manželstiev trvajúce okolo troch rokov sú práve páry ktoré sa brali zo zamilovanosti. Keď trochu pohľadáš, nájdeš aj tu na fóre oveľa bizarnejšie prípady tohoto fenoménu ako je Tvoj. Aj také, ktoré danú osobu vyslovene nenávideli a nemohli sa od nej odpútať ani prestať na ňu myslieť. Ale môžeš mi to vyvrátiť. Jednoducho prestaň naňho myslieť.

Zuzulik8

Tak ho musis poslat do kelu tvrdsie aj ked ti to bude neprijemne, ale je to pre tvoje dobro. Nebud k nemu mila, neusmievaj sa nanho, schlad ho. Nech mal akekolvek tazke detstvo to ho neospravedlnuje aby ublizoval dievcatam tym ze je kurevnik.

jaja555988

ehm- chodíme do tej istej školy a je mojej dobrej kamarátky /spolužiačky bratranec a keď som mu aj povedala nech sa už nestretávame vždy prišiel do našej triedy akože za ňou ale viazal konverzáciu iba so mnou

jaja555988

mirec411- Ako píšem nechcem s ním nič mať. A vôbec si nemyslím, že by som ho zmenila. Zaľúbila som sa do neho ,lebo som si asi aj myslela ,že som niečo viac hovorí mi jeho tajomstvá o rodine, má to dosť ťažké keď mal 9 zomrela mu mama a otec sa zrútil ...proste som si ho obľúbila a zaľúbila. Viem ,že taký ostane a neplánujem s ním byť tak pred tým než ma začnete súdiť aká som tak si prečítajte. Napísala som, že som s ním nechodila ani neplánujem, lebo mu neverím

ehm

Zíde z očí, zíde z mysle. Takže prestať sa s ním vídať, ak teda nie ste spolužiaci, vymazať si ho z kontaktov na fb a iných sieťach a tráviť čo najviac času s kamoškami, aby si sa musela im venovať a nerozmýšľať len nad ním. A drž sa aj naďalej svojej zásady, je to veľmi vzácne mať takú pevnú zásadu.

mirec411

jaja..., ty otvorene píšeš, že si zamilovaná do kurevníka až tak, že na neho nemôžeš prestať myslieť?
Keby si myslela skôr na to, v akej úbohosti si zapadla až po krk...
Asi sa pokladáš za dievča, ktoré ho napraví, pretože kurevník sa do teba šialene zamiluje a stane sa z neho verný anjelík.
Nepomôže ti nikto, okrem kvapky zdravého rozumu a pudu sebazáchovy.ˇ
-----------------
Dosť ľudí sa pýta, prečo sa kurevníkom (a "kurvám") darí nachádzať si vždy niekoho na vzťah. Prečo? Pretože ak sú oni (ony) krásni a lacní, tak tí ostatní sú zjavne hlúpi. Musia byť, ...inak by sa kurevníkom nedarilo.

jaja555988

Ja som s ním nechodila. Ani neplánujem. Mám zásadu ,že s takými chlapcami nechodím. Len už cítim, že mu podlieham. Ešte chodím na strednú a už také základné veci nezvládam bez toho aby som na neho nemyslela ako je učenie napríklad neviem sa vôbec sústrediť

veronika234

je aj rozdiel, či si sa rozišla Ty, alebo on. Keď Ty, máš to ľahšie. Ja som sa tiež s takýmto rozišla a stala som sa závislou na tenise. Teda nie klasický tenis, s partnerom, ale o stenu. Stále som myslela len a len na to, ako si idem zahrať a chodievala som hrať dvakrát denne, a nestačilo mi, chcela som ešte častejšie.
Potom som si písala, čo dôležité a užitočné som už urobila v živote bez neho...
Ono tí kurevníci majú nejaký šarm, človek sa s nimi chce o všetko deliť, oni si človeka aj vypočujú, ale je to len taká malá obeť za to, aby mali sex.