Ako by ste to zobrali?

Príspevok v téme: Ako by ste to zobrali?
Wana222

Ako by ste to zobrali , keby vas priatel napisal byvalej holke s ktorou chodil asi 2 roky, ze sa s nou chce stretnut.Ona mu odpisala, ze sory ale dlho si sa neozval , takze radsej nie.Precitala som si to nahodou, pretoze som chodila k priatelovi no a on bol rano v praci tak som bola na jeho PC, a zabudol sa odhlasit s fb.Ja som sa sla prihlasit a tam som uvidela tu spravu.Pisal jej to prave v ten tyzden , ked som ja bola doma.Chodila som este do skoly a priatel uz robil, boli sme teda stale spolu, no ked zacali prazdniny tak som musela z internatu domov.No a chodila som za nim nepravidelne a prave dva tyzdne ked som ostala doma, tak jej napisal.Zrejme sa nudil, po praci na byte a tak si na nu spomenul a napisal jej.Akoby ste to vsak zobrali? Ja som sa kvoli tomu chcela uz rozist lebo, tak nechcem byt druha a ked ju stale chce tak ja im nechcem branit v ceste.Taketo nieco spravil aj druhykrat po istom case, s tym ze napisal kamoske, teda uz nie priatelke byvalej ale kamoske, tu som poznala aj ja, no zavolal ju von, tiez v case ked ja som bola doma.Ona s nim vonku sla, ale prisla k nemu este s jednou kamoskou, no a zase som nasla spravu na fb podotykam tiez nahodne, a pytal sa tam na tu kamaratku,ze ako sa vola.Ta nasa spolocna kamoska mu nato odpisala ze naco mu to je , ved chodi so mnou.Ked som sa ho potom neskor nato pytala ze co to akoze malo byt, tvrdil mi , ze len preto sa pytal lebo ze mu bola nejaka povedomá a tak si chcel overit ci ju s niekadial nepozná.Verili by ste mu???? Mne nevadilo ze ma kamaratky niesom ziarliva a vravel ze je taky typ ze rad je s ludmi a ze ma vela kamaratov aj kamaratok.

Wanna222

momentik:Ved aj mne sa zdalo , ze mi klamal.Mala som sa s nim asi rozist,zrejme.Lenze bolo to tazke, odist od neho, lebo som v podstate na nho nemala nic.S byvalou sa nestretol , na tu na ktoru sa pytal tak tiez nic neriesil dalej.Urcite by sa ma doma pytali preco som odisla, aj kamosky a co by som povedala? Ze raz napisal byvalej? Tak preto, alebo ze sa raz pytal na akusi kamosku.Prislo mi to nejak malo, ze kvoli takej hluposti sa rozist.Vy by ste sa hned rozisli?

momentik

to ze mu bola vraj povedoma to su samozrejme kecy, skor sa mu pacila a chcel jej napisat.
neverila by som mu nic, nieco mu chyba a skusa.

Wanna222

No zrejme klamal, ale naco niekto potom drzi vztah, ked takto klame? Ved ma mohol nechat a stretavat sa s kym chce.No a byvalu mi vysvetlil tak, ze ja nic nechapem, lebo nemam byvaleho a ze keby som mala, tak to pochopim, preco jej pise.To som odpustila lebo napisal len raz.Lenze potom ked sa pytal na tu slecnu, tak uz som mala trocha dost.Toto som mu velmi neverila, ze len meno chcel vediet lebo mu je povedoma.Akoze viem ze sa to moze stat ze vam je niekto povedomy, a pytate sa na neho, ale nieco vnutri mi hovorilo ze klame.Tak ja neviem teda.Ta intuicia.Nechcela som byt naivná ze mu vsetko zozeriem ale ani ta ktora neustale podozrieva a neverí.Bolo to pre mna dost tazke.Ten vztah a bral mi energiu skor ako by mi ju mal davat.

mirec411

Podľa jeho odpovede... - klame.
Myslím, že dobre vedel komu píše a ak PREČO jej píše. Môj pocit je taký, že ťa nemá až tak rád (skôr vôbec), aby nehľadal inú. Ak sa chcel stretnúť s bývalou, tak to je už silná káva.
Neviem aký pocit máš ty z vášho vzťahu, ale... Môžem len hádať, že sa necítiš veľmi milovaná a budú tam aj nejaké problémy.