Som Strašne Smutný a Nahnevaný !!

Príspevok v téme: Som Strašne Smutný a Nahnevaný !!
YXY0000

Ahojte...
;-((( Dnes, keď som vystúpil na zastávke, tak JEDEN PÁN (asi 47r.) za mnou CHODIL. Išiel za mnou, ja som si to všimol a mal som pocit, že ma SLEDUJE ! Tak som asi 3X obzrel, či je to tak. Strašne ma VYDESIL ;-((( Ale ešte viac ma vydesil, keď sa mi prihováral, a vtedy začala NEPRÍJEMNÁ SITUACIA:

ON, chladnokrvným tónom: "Máš nejaký problém?"

JA spätne: "Prečo?"

ON: "Čo sa za mnou stále obzeráš?"

JA: "Lebo idete za mnou".

ON: "A čo, keď idem za tebou? Ty sa čo po mne stále obzeráš?"

JA: "Pardon, pane, nebolo to úmyselne"

ON: "Nie úmyselne? Nebolo to úmyselne? Náhoda, však?"

Potom sa ma začal pýtať, kde bývam a kam chodím do školy. Áno, povedal poskytol som mu o sebe tieto infošky. Ďalej..

JA: "Pozrite, nebolo to úmyselne, nepozrel som na vás, všetko je v poriadku, dobre?"

ON: "Vieš, čo... Choď. Choď."

TY KOKOS...
To čo malo byť?? Preboha živééého!! OH MÔJ BOŽE !! ;-((((( Ja som taký SMUTNÝ a ZNIČENÝ.... Ten pán mi veľmi ublížil.. Tak ja sa tu idem od STRACHU ROZTRHAŤ a ON sa ma ešte pýta, "AKÝ MÁM PROBLÉM" ??? A ešte ma k tomu POŠLE PREČ: "CHOĎ"... "Máš nejaký PROBLÉM?"
Alebo..Keď ma niekto pošle preč: *CHOĎ* !
Tieto Slová ma Neskutočne BOLIA! ;-((( To je tak odporný človek, celý čas sa mnou rozprával Arogantne... Táto situácia mi neskutočne Vadí !! Som Smutný a Nahnevaný.. Je mi do Plaču ;-(((( Normálne mám z neho Depresie a Ľutujem sa ;-(((( Strašne trpím..! Ten pán mi veľmi ublížil.. Mám z neho depresiu..! Mám strašne negatívne pocity... Chce sa mi plakať.. Chcel som byť dnes s mamou, ale Nemôžem, lebo mám Zlú Náladu.. Kvôli tomu Pánovi.. Nebudem pozerať moje obľúbené seriály, a nepôjdem ani von s kamošmi.. Proste ten pán mi pokazil celý deň..! Aaach, bože... Som taký bezmocný... Zničený, smutný, nahnevaný... Vôbec neviem čo mám robiť!!! ;-((

Prosím, vás - ČO MÁM ROBIŤ?
Poraďte...

Tutanchamon_xD

Vykašli sa na to. Očividne to bol chlap, čo to nemá v hlave všetko v poriadku. Neboj sa, neublíži ti nijak. Možno sa s týmto človekom stretlo za deň viacero ľudí a všetci sa dostali do rovnakej situácii ako ty.

Ja, keď som mal asi tak 13 rokov a žil ešte v dedine, tak tam býval jeden poľovník. Od pohľadu bolo vidno, že to nie je najlepší človek a ani nebol. Raz v večer, keď som šiel od kamaráta, som ho stretol, keď išiel s krčmi a začal na mňa ukazovať jeho puškou. Skoro som sa do_ral. Rýchlo som sa skryl za lampu a počkal chvíľu. Keď som vykukol, už tam nebol. Ale zato som nebol z toho v depresiách, že ma chcel zastreliť. To mi prišlo ako hlúposť. Bol len asi opitý. Proste som na to zabudol rovnako rýchlo, ako sa tá situácia začala.

Nemáš sa čoho báť. Kašli na nejakého chlapa, čo asi nemá lepšie na robote, len sledovať ľudí a robiť dusno na verejnosti.