Dobry den všetkým..Rada by som sa o niečom poradila...Na budúci rok budem maturovať.. Ide oto že rada by som študovala psychológiu ale ak by sa dalo externe..prvá otázka je: dá sa psychológia študovať externe?denne štúdium si nemôžem dovolit, musim zarábať..Vie mi niekto povedať čo taká práca obnaša a či sa dá ňou uživiť?ďakujem
Práca psychologičky
Tak v tom pripade teda chod studovat psychologiu. Podla mna to, ci a ako sa uplatnis, bude zalezat hlavne od teba.
Aby som to viac ujasnila nechcela by som byť školská psychologička alebo niekde v socialnom cente..nič také..chcela by som byť normalne klinicka psychologička vo svojej ambulancii aby za mnou ľudia chodili normálne na sedenia..aby som im mohla radiť a pomáhať s problémami,ktoré majú v živote
Da sa studovat aj externe. Kazdopadne je lepsie, ak si to priamo overis na stranke fakulty, na ktorej zamyslas studovat. Ale aj za externe studium sa plati. :)
A ci sa so psychologiou da uzivit a podobne, to neviem, no vela ludi na ten odbor nadava.. Radsej by som volila ucitelstvo psychologie + nieco v kombinacii s tym :), tam je uplatnenia viacmenej iste.