želám si aby ľudia boli šťastní a vyriešili sa im ich problémy.

SofiaElla

Krásny názov a téma, ja želám nám všetkým, aby sme tie problémy riešili, pretože problémy sa nevyriešia samé od seba - ako to názov témy skúša podsúvať (a vyriešili sa im ich problémy...???) takto to určite nepôjde a nefunguje.. ľudia si za svoje problémy môžu sami a preto ich musia aj riešiť, "ono nikto" to za nás riešiť nebude.

Uff28

Súhlasím s Erikou. Veď čo by to bol za život, keby bolo všetko super? V živote mame kopec výziev, ktoré nás formujú, ktorými sa učíme. Keď je ku mne niekto "zlý", neprajny atď, tak to je jeho problém a nie môj. Netreba sa ľutovať ak mám takých ľudí v okolí, ja skôr premýšľam, čo ma dotyčný za problém a občas keď sa niekoho aj priamo spýtam, tak mi potvrdí, že áno je to tak a nakoniec sa ešte ospravedlní. Ja ľudom vedome neublizujem, nemám to za potreby, lebo každý si niečím v živote prechádza a nebudem tak hlúpa ešte niekomu nakladať. Nepotrebujem sa každému za každú cenu zapáčit, ved vždy sa nájde niekto komu na mne niečo vadí. Nerobím si z toho ťažkú hlavu, pretože v konečnom dôsledku sme si aj tak všetci rovní...

Gabika_V

tým čo nie sú spokojní sami so sebou a znepríjemňujú tým aj život ostatným odporúčam osobného kouča (alebo psychológa) .. ak si neviete vybrať tak tu je coachtomas.sk stručný prehľad

Jasizelam

Kiezby... Ja si zelam aby hlavne vsetko dobre dopadlo a boli sme stastny :( len neviem, ci nechcem az prilis... Niektory ludia asi musia trpiet aby netrpeli iny ale ja uz nechcem trpiet, pride mi to ako nezvratny osud. Uz sa neviem uprimne tesit zo zivota, vsetko je iba pretvarka. Cim viac sa navonok smejem, tym viac vnutri placem. Najhorsie je to, ze to nikto nevidi. Akoby som tu bola sama na celom svete s mojim rozorvanym vnutrom na marne kusky. Uz neviem co dodat.

Erika232

No ja by sa unudila, ak by v zivote neboli ziadne problemy.
Rano vstat, slnecny den, s usmevom do prace, tam vsetko ok, doma usmiaty manzel, deti, tak to by mi hrablo po tyzdni.
Vsak mat problemy a riesit ich je super, clovek ma pocit vitazstva a toho, ze vie zdolavat prekazky.
Ludia nevedia, co zelat inym. Ja vsetkym zelam vyvazeny zivot pretkany aj zlymi aj dobrymi vecami. Ak by sme nepoznali zle veci, nevedeli by sme si vazit a tesit sa z tych dobrych.
Autorka temy, zamysli sa velmi dobre nad tym, co tu pisem, aby si druhykrat nepisala taketo ruzovucke nezmysly ludom bez toho, aby si sa predtym zamyslela.