Kruhy pod očami šport

in blossom

preco si myslis, ze to suvisi so sportom? objavuje sa to, odkedy intenzivne sportujes? nemyslim si, ze to je kozmeticky problem a nejake masky na to pomozu. pri vyraznych ciernych kruhoch, ktore sa zjavili z nicoho nic (lebo niekto to ma geneticke - tmavy pigment od mala pod ocami) pojde pravdepodobne o vnutornu pricinu.

mas dostatok spanku? ak si vyrazne zvysil fyzicku zataz, je pre regeneraciu dolezitejsi ako kedykolvek predtym. moze ist o problem s pecenou, oblickami, ci vycerpanie energie nadobliciek - nechod na dno svojich sil, je to hlupost, treba ist tak akurat a nie sa prepinat, pravidelne a uz vobec nie dlhodobo. okrem kruhov ta netrapi aj zvysena unava? ak ano, moze ist aj o anemiu, ale to si staci ist dat zobrat krv a vylucia/potvrdia hned.

nezmenil si stravu? prijimas kvalitne zivocisne bielkoviny v strave? nie si vegan? kolko pijes alkoholu? a ak fajcis, tak to tiez vplyva na ubytok kolagenu a teda aj prehlbenie kruhov pod ocami. mozno to je len vysledok nevhodnej zivotospravy. ak ale mas spickovu zivotospravu, tak potom to poukazuje skor na nejaky vnutorny problem

fitzena

Naozaj sa venuj regenerácii a pitnému režimu. Ďalej skús si pred tréningom viac premastiť očné okolie a večer keď relaxuješ vyskúšaj masky na očné okolie dám ti zo pár tipov:
Purederm Kolagenové náplaste pod oči
Victoria beauty Kolagenová zlatá očná maska
Victoria beauty Kolagenová očná maska Mlieko a med
v inom prípade pozri na internet a na ošetrenie takejto oblasti nájdeš určite kopu výrobkov