Pohovor - recepcna

Príspevok v téme: Pohovor - recepcna
pavlinka17

Ahojte, v stredu ma čaká pohovor na pozíciu recepčnej menšieho hotela. Je to môj prvý pohovor a tak by som sa s vami možno chcela "poradiť" na čo si dať pozor, prípadne čomu sa vyvarovať. A možno hlúpa otázka, ale dosť riešim čo si mám obliecť alebo lepšie povedané obuť, keďže mám 180 cm a neviem či sú opätky úplne vhodné pri mojej výške. Ďakujem za všetky rady

Bubliii

Ahoj moja sestra robi recepcnu. Neviem presne, ako prebiehal pohovor, ale ju vzali hlavne kvoli jazykom, ze vie dobre po anglicky. Ale nejaka praca snov to zas nie je, si dost na nohach, pracujes s ludmi a to je zahul sam o sebe. + zavisi ake mas smeny. Ci 8cky, 10ky, 12tky..
Urcite si daj na pohovor nieco pekne a slusne, podla mna aj pri svojej vyske lodickami nic nepokazis (ak teda budu mat par cm opatok). Pytaj sa hlavne na pracovnu dobu, podmienky (sestra napr nesmie sediet za pultom, len stat a podobne veci), a urcite aj na plat.. plus ci budes robit len recepcnu alebo aj navyse.. Lebo aj segre sa po case doplnili povinnosti a teraz robi aj kontrolu izieb a toal.potrieb na izbach a take veci. Jo a rovnosatu si musela zadovazit z vlastneho. Vraj erarnu davaju az po skonceni skusobnej doby. Tak ak by ta vzali, je fajn mat doma par kuskov slusneho oblecenia.