Kde ste?! A co robite?!
Tak a teraz seriozne :). Naozaj by ma zaujimali vase odpovede. Zacal som si to vsimat uz nejake roky dozadu, ale poslednu dobu mi to fakt nedalo. Zien je rovnaky pocet ako muzov, dokonca mam pocit ze je to 51:49 pre zeny v percentach populacie, ale mne to tak nepride. Je sice pravda, ze ako ITckar a nerd/geek/ alebo akokolvek by sa to dalo nazvat travim dost casu za pc a v "online" svete dominuje muzska cast populacie, az na nejake vynimky, ako tumblr a uzavrete kruhy na socialnych sietach, ale s tym som ratal. Samozrejme ze okrem toho chodim aj vonku, na bicykel, po meste ale aj mimo na rozne tury a tam tiez stretavam vacsinu len muzov a aj ked su tam nejake zeny, tak su to uz take starsie/dochodkyne a to byvam v 2. najvacsom meste. Okrem toho chodim aj plavat do krych plavarni a v lete aj do tych otvorenych, ked je pekne pocasie a zasa to iste, vacsina ludi su muzskeho pohlavia. V posilnovni to iste, aj ked to ma az tak neprekvapuje. Ked sa da chodim na tenis, tam to iste, skoro vsetko muzi. Dokonca co som sa uz par krat bol pozriet za kamosom do vytvarenho kruzku, ktory navstevuje, co som predpokladal ze tam urcite bude viac zien, znova som sa mylil, 6 muzov, 3 zeny. Tak isto v praci u vela znamych. Jedine miesta, kde vidim viac zien ako muzov su dopravne prostriedky, autobusy, elektricky a potom obchodne domy. To okrem nakupovania a make-up tutorialov na youtube nic nerobite? :) ( pardon nemohol som si odpustit hlupu poznamku )
Ženy, kde ste?!
Fotia sa na instagram.
Tak skus ist niekedy okolo skoly, ked je rodicovske :-)
Potom i jazykove kurzy maju vraj prevahu zien. To sa lektori stazuju,ze muzi sa nechcu v jazykoch zdokonalovat.
Ja nevnimam, ze by niektore pohlavie prevazovalo. Ako su povolania viac muzske a viac zenske, ale pri traveni volneho casu to vidim rovnako.
Len aby bolo jasne, mne nejde ani tak o zoznamovanie sa, ja som bol fakt zvedavy, ze kde sa skryva to opacne pohlavie :)
Adamkookukoo - chatovacky a party mas vsetko uzavrete okruhy ludi a diskoteky no, tam som uz nebol par rokov a tam mi to tiez prislo tak, ze vacsina muzi, co sa snazia zbalit baby.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Diskoteky, party, chatovacky vzdy tam je prevaha zien a Slovenky su fakt top je z coho vyberat :)
Asi si v nesprávnom meste, lebo ja si u nás zase všímam že ženy sú všade a po chlapoch sa zľahla zem :D
Za deň stretnem samé ženy alebo starých chlapov, mladých vôbec a to tiež chodím cvičiť do posilky, vonku, prechádzam sa po meste každý deň..... už mi príde že všetci sú len zalezení doma :D
Dobreuz česť výnimkám si zabudol dodať :D
Asi vychovávajú deti, aby tie deti mali deti, aby sme aj my v budúcnosti mali nejaký dôchodok ;)
Ok, srandujem, skús tinder alebo potom kamarátov kamarát má určite kamarátku, ktorá nie je zadaná.
Neviem, kde sú ostatné ženy, ale tiež som zvedavá..
De facto - nič rozumné, čo by si nevedel, som ti neporadila..tak sorry.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.