ahojte, užívam antidepresíva presne rok a pribrala som na váhe okolo 16 kíl. je tu nejaký odborník alebo niekto, kto má skúsenosti a vie mi poradiťm,ako sa zbaviť kíl? lebo endokrinologička mi povedala, že pokiaľ budem brať lieky, neschudnem.
Ako schudnúť na váhe nadobudnutej antidepresívami
samozrejme, zalezi aj na druhu a stupni ci urovni poruchy..niekde ad pomahaju takmer na 100 %
njn, al ekoniec koncov, ja zas kvoli vahe neplacem, len ma to obcas stve, inak som sa zmierila s tym, ze kym beriem ad, asi neschudnem....ale zas kydat na ad ebudem, nebyt ad, asi tu uz ani nie som mozno,,,,,ad su super vec,,,a keby vsetci ti ludia, a je ich mnoho, len mlcia, resp bojuju sami so svojim vnutrom, keby vsteci isli k doktorovi a brali ad...bolo by menej samovrazd, pretoze ad kvalitne dokaze cloveka sa naplno vratit k tomu, co ho vydz bavilo a skoro takmer stopercentne sa vratit k psychickemu zdraviu :)
no ja beriem asentru a ako hovorím nepribrala som a to sa strašne čudujem lebo tiež mám chute ako keby som bola tehotná:) stále sa napchávam a nič. A tiež beriem HAK (Jeanine)
no ja beriem Fevarine, len 50mg vecer, a od marca beriem uz len 25mg...no neviem, ja si myslim, ze ked niekto berie ad a stale sa citi naprd, ze mu nechuti jest, alebo nie je dostatocne uvolneny, tak asi tazko priberie...ja som strasne dlho, resp moja psychika trpela...a potom ohromne mi ais lieky pomohli a yacala som sa pomalicky citit lepsie a lepsie, zacalo mi enormne chutit jest, som sa doslova prejedala(co som nikdy predtym nerobila, som vzdy vazila ta do 48kg...max..pri mojej vyske 158cm)..cize....asi tym obrovskym uvolnenim vnutorneho napetia som rpibrala..plus k ad som brala pol roka aj antiko yadine,,takze tak je asi aj chyba..:(..a teraz to neviem ako mam zhodit...vazit 62kg..strasn€y nezvyk pre moje telo....:(
gogo mas pravdu,je to na znizenie.Ale ja som dost dlho brala ine a od tych som dost pribrala.Aj ta zyprexa robi svoje,lebo beriem najvyssiu davku.
hmmm...a ja som nepribrala ani gram
Pokial viem,tak wellbutrin sa pouziva na znizenie vahy,takze skor ti negativne ovplyvnila vahu ta Zyprexa.
ja som tiez strasne pribrala.Beriem zyprexu a welbutrin.Najradsej by som ich kvoli tomu prestala brat,ale to zrejme nepojde.
A ktore antidepreva si uzivala,ze to malo take dosledky,co sa tyka vahy?