Ahojte
Nevie tu niekto ako odstranit osobu zo zoznamu prihlasenych na messengeri?
S danou osobou som sa dost skaredo pohadala a rozisla a nehcem ju vidiet a stale ked otvorim messenger a ten clovek je prihlaseny tak mi ho zobrazuje aj napriek tomu ze som vymazala cely nas chat a odstranila ho z priatelov.
Cize priatelstvu je koniec, chat vymazany ale osoba sa stale zobrazuje medzi prihlasenymi.
Ako vymazat aby mi tam nesvietila ?
Ide mi to na nervy..
Dakujem
(FB) ako na to?
Patric ty o com tocis?
Mily Patrik,
v sulade s Tvojim prispevkom teda vypni vsetky elektronicke zariadenia a chod si uzivat leto. Tesime sa na Teba opät na jesen. Len neviem ako sa bez toho messengera, alebo inej podobnej aplikacie dohodnes s kamaratmi na stretnuti. Ale ty si uz iste poradis. Tak pekne leto. Skoda, ze uz si cast krasneho letneho obdobia premarnil pisanim tohoto poucujuceho prispevku.
S.
netreba sedieť stále na socialnych sieťach a urobiť si zaujimavejši program a budete mať pokoj či je niekto prihlásenî alebo nieje ..
Nájdite si iný lepši program.
Veď chodte von, športujte, kúpajte sa, grilujte, túrujte, koste trávu, pracujte v záhrade, chodte na chatu, chodte vyvenčiť psa, ...veď je leto tak nesedte doma na webe a uživajte si a nie tu potom vyplakávate že si nemôžete nájsť svoju polovičku a ste sami a mate depky ..
Takto tráviť leto je na zaplakanie ..
Nejde to
Ja tiez nechcem vidiet ludi ktori ma oslovili na mesengeri a odmietla som a teraz ich stale vidim ked su online teda prihlaseni ..
Vyzera to tak, ze vo verzii 2019 sa to neda. Ak by dakto nasiel navod, tiez by ma to zaujimalo. Zatial asi len zablokovat, alebo sa nastavit ako neviditelny.
To sa neda, jedine ak toho cloveka zablokujes, neviem preco je to tak sprosto spravene, aj ja som to chcela spravit lebo nepotrebujem vediet kedy su prihlaseny ludia, ktorych ani nemam v priateloch .
nick Dobrechapem chape dobre, nechcem tu osobu zablokovat len som ju odstranila z priatelov a vymazala chat ale zablokovat nie. Ta osoba mi uz nepise takze nemam dovod blokovat.
Len chcem aby sa mi nezobrazovala medzi prihlasenymi ked je prihlasena.
zle chapes, precitaj si to znovu, nechce s nou nic mat
Pokial dobre citam autorka nechce tu osobu zablokovat len zrusit aby sa zobrazovala v prihlasenych
Musis si tu osobu zablokovat aj v mesengeri, nie iba na fb, pokial ti stale moze napisat spravu tak sa ti bude zobrazovat, ze je prihlaseny.